Zobacz temat
|
Dwie rzeczy odno?nie panelu Nawigacja.
|
|
| Bochecha |
Dodany dnia 17.04.2006 20:22:08
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 17.04.2006 19:58 |
1) Czy jest jaki? mod umo?liwiaj?cy wstawienie menu rozwijanego? Przeszuka?em labolatorium i nie by?o nic... NA forum natomiast pisz?, ?eby za pomoc? javy to zrobi?... a ja wol? javy nie rusza?, bo co? moge zepsu? Dlatego mo?e wie kto? co? o modzie? Chcia?bym mie? rozwijane menu tylko na górnej belce ![]() 2) Jak pogrupowa? menu w takie kategorie jak np. na tej stronce? Fajnie to wygl?da...3) I jeszcze jedna rzecz: jak w profilu u?ytkownika zmodyfikowa? opcje? Tzn. ?eby nie by?o tam takich rzeczy, jak: AIM ID: ICQ#: MSN ID: Yahoo ID: Bo, wg mnie s? zb?dne, tylko by?o np. GG, Tlen, Skype, tak jak w?a?nie jest na tej stronce Tak jest bardziej praktycznie ![]() Prosz? o pomoc i klarowne odpowiedzi ![]() z góry dzi?ki pozdr. 4 @ll
..:: Capoeira :: Fight For Freedom ::..
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 16:01:46
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| SebaZ |
Dodany dnia 17.04.2006 20:33:48
|
|
Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
AD.1 jav? to nic nie zrobisz, co najwyzej javascriptem a to wielka róznica ![]() AD.2. zajrzyj do downloadu po roszerzone menu nawigacyjne AD.3 albo wtyczka extended profile (daje mozliwosc dodania dowolnej liczby i dowolnych pól do profilu) albo edytowa? pliki j?zykowe w folderze locale/polish i zmieni? napis AIM na GG itp... Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
|
| Bochecha |
Dodany dnia 17.04.2006 23:00:58
|
|
Oki - z tym menu to jush mam! ![]() v6.00-INF-new_navigation_panel_v2.21 ![]() tylko, ?e w instrukcji jest napisane: "1. Rozpakuj i wgraj katalog 'new_navigation_panel' do katalogu infusions na swoim serwerze. 2. Przejd? do zarz?dzania infusionami i zainstaluj infusion 'new_navigation_panel' 3. Przejd? do panelu admina - Infusions i uruchom ten infusion. Zaimportuj dane ze starego panelu navigacyjnego. 4. Przejd? do zarz?dzania blokami i podmie? 'navigation_panel' tna 'new_navigation_panel'" Wszystko pi?knie, ?adnie... ale jak ja mam te dane zaimportowa?? W JAKI SPOSóB?! Prosz? o pomoc!
..:: Capoeira :: Fight For Freedom ::..
|
|
|
|
| m_i_n |
Dodany dnia 18.04.2006 09:17:11
|
|
Bywalec ![]() Postów: 837 Pomógł: 3 Data rejestracji: 15.02.2006 10:04 |
Tam zdaje sie jest przycisk odpowiedni do tego. EDIT: Swoja droga, kiedy w tym panelu zostanie poprawiony blad z numerkami pozycji oznaczajacymi kolejnosc. Juz kilka osob o tym pisalo. Edytowane przez m_i_n dnia 18.04.2006 09:23:56 Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu
|
|
|
|
| Bochecha |
Dodany dnia 18.04.2006 20:50:32
|
|
hehe - wszystko dzia?a - new navigation panel ?miga elegancko... ale... niestety "gryzie si?" z News Archive v2.00 Kiedy od?wie?am archiwum - tak jak zalecaj? - czyli przez podmienienie plików - w new panelu wszystko znika - musz? wówczas od nowa wszystko importowa? i ustawia? - kategorie i obrazki ![]() Czy jest jaki? sposób, by temu zapobiec?? ======================== I jeszcze trzy rzeczy: 1) jak sprawi?, ?eby w new_navigation_panel przy kategoriach nie by?o przycisków do zwijania? 2) Jak mi?dzy jedn? kategori?, a drug? zrobi? odst?p jednego wiersza? ?eby nie by?o jedno od razu pod drugim... 3) Czy w new_navigation_panel mo?na podmienia? w?asne obrazki o odpowiednim rozszerzeniu i rozdzielczo?ci oraz nazwie?? Pytam o bardzo wiele, ale mo?e znajdzie si? jaki? advenced PHP-Fusion user, który mi pomo?e ![]() Prosz? o odpowied? pozdr. 4 @ll
Edytowane przez Bochecha dnia 18.04.2006 21:11:51 ..:: Capoeira :: Fight For Freedom ::..
|
|
|
|
| Przejdź do forum: |

Dlatego mo?e wie kto? co? o modzie? 
Fajnie to wygl?da...