ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Kto mi zrobi thema? od 300-500 z?
krupek
jak w temacie potrzebuje thema na strone ogame.oxy.pl
propozycje prosze skladac na

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 06:35:25
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
sonar
wiecej szczegolow
www - moje portfolio
mw_artysta.png

slawomirpacyk.pl
crasch
@sonar - uciekaj!!! Nie widzisz, ?e to oszust? Przeciesz napisa? wyra?nie:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

..chce by wys?a? mu na maila gotowy skin - my?lisz, ?e jak mu wy?lesz to zap?aci ci 500z?? Przeciesz to z kilometra '?mierdzi'.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Wooya
Wystarczy ze sonar umiesci gotowca u siebie do pokazania gosciowi i go w ch... nie zrobi...
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

crasch
Tak, tak ale wtedy go?? napewno zrezygnuje Smile.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
ja zawsze tak robi?, mam serwerek na którym dodaje po zainstalowaniu fusiona prawa SA delikwetnom którzy chc? skórki które zrobi?em przetestowac.

marpar
przecie? jak zobaczy ten piekny them to chyba nie wypada zrezygnowa? Pfft

www.judo.czechowice.pl
crasch
Chyba nie, ale w?tpie, ?e on ma zamiar co? zap?aci? - je?eli by mia? napewno by nie napisa? 500z? Pfft.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

szer
Ekhm go?ciu dla picu doda? dwa zera do kwoty. Móg? przynajmniej zaliczke zaproponowa? (bierzesz i zwiewasz xD)

JazOOn
szer napisa?/a:
Ekhm go?ciu dla picu doda? dwa zera do kwoty. Móg? przynajmniej zaliczke zaproponowa? (bierzesz i zwiewasz xD)

ja udostepniam strone na serwie do obcykania, jak sie podoba czekam na przelew i dopiero potem wysy?am pliki

marpar
konkurs 50z?, zlecenie 500 dziwne <lol2>

www.judo.czechowice.pl
JazOOn
marpar napisa?/a:
konkurs 50z?, zlecenie 500 dziwne <lol2>

dziwne jest to ?e kolo w ogóle nie zorientowany w fusionie daje za skórke 500 z? na dzie? dobry

szer
Dok?adnie. Konkurs zrobi? sobie hahahaha. Co on w Wooye si? bawi

BTW. JazOOn a co robisz gdy prace wykona?e? a go?ciu tego nie chce? Albo odrazu mówi ?e zap?aci mniej?

sonar
crasch napisa?:

oj crasch, crasch... czy Ty myslisz ze ja jestem taki durnyj jak Ci sie wydaje? Wink przeciez nie ma chu chu zeby wyslac gosciowi skorki. nigdy tak nie robie nawet jesli mam normlanego klienta Pfft a tutaj mialbym wyslac komus thema na chybil trafil? nie ma bata Pfft

szer napisa?:
BTW. JazOOn a co robisz gdy prace wykona?e? a go?ciu tego nie chce? Albo odrazu mówi ?e zap?aci mniej?

sorka ze sie wtrace ^^ ale... jesli sie klientowi nie podoba, to mozna cos zmienic Pfft a jesli w ogole nie chce to klade na niego "cos" i po sprawie. zreszta... jak sie przeciez robi thema to sie klientowi najpiew pokazuje design, a pozniej dopiero go "przerabia". lepiej wprowadzac poprawki wczesniej niz pozniej siedziec i pluc sobei w brode Smile
zaplaci mniej? a niech sobie placi Pfft jesli nie zaplaci tyle na ile bylo umowione to thema nie dostanie (a kasa ktora wplacil zostanie mu zwrocona).
www - moje portfolio
mw_artysta.png

slawomirpacyk.pl
szer
Hehe thx za wyja?nienia xD. Wiesz dopiero zaczynam tworzy?skórki (uczy?em si? od mistrzów, np. Ty i Flux) hehe Smile. Ale jedno peewne nie b?de tworzy? za kase. Jak narazie. Jestem za dobry i jeszcze bym komu?zadarmo zrobi? :/

JazOOn
szer napisa?/a:
Ale jedno peewne nie b?de tworzy? za kase.

ja te? tak mówi?em Smile a teraz zbieram zamówienia Grin

Pruzio
crasch napisa?/a:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

..chce by wys?a? mu na maila gotowy skin - my?lisz, ?e jak mu wy?lesz to zap?aci ci 500z?? Przeciesz to z kilometra '?mierdzi'.

pozdro

Dobra ?eby ci? doedukowa? :) co to znaczy propozycja napisze przyk?ad:
Mam do zaoferowania skórk? o jasnych ztonowanych kolorach.

Co do pokazania go?ciowi skórki proponuje pokaza? mu pomniejszonego screena z obni?on? jako?ci? obrazu - wtedy ?aden magik nie ukradnie twojej pracy.
Dodatkowo proponuje bezpieczne transakcje na allegro.pl

pozdr

Temat przenioslem/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 23.04.2006 19:55:11

http://www.tibiame.pl/
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl