Zobacz temat
Support jest be
|
|
Shiro |
Dodany dnia 18.04.2006 20:49:11
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 175 Data rejestracji: 16.09.2005 20:30 |
Nie wiem czy to moje wra?enie i wiem ?e [cenzura] mam tu do gadania ale czy nie wydaje si? Wam ?e support sta? si? ostatnio bardzo niemi?ym miejscem. Nie mówie tu o rozpieszczaniu ludzi którzy z Szukajka na randk? nie chc? i?? ale o normalnych pytaniach czasem od mniej do?wiadczonych userów czasem o rzuconych pomys?ach. W ko?cu o co te pretensje strona ma w tytule support czy nie? wiec o co macie pretensje do pytajacych gdzie maja znale?? pomoc. Ja od jakiego? czasu jak mam jakie? pytanie dotycz?ce kodu zamieszczam je coraz cz??ciej na serwisach obcoj?zycznych.Nie dlatego ?e uwa?am ?e polacy s? ciency w PHP czy co? w tym stylu ale dlatego ?e wiem ?e nikt mnie tam nie zjedzie za samo pytanie, ewentualnie nikt mi nie odpowie lub przenios? temat do kosza je?li mój angielski im przeszkadza (jestem s?aby w gramatyce angielskiej). Pisz? to bezpodstawnie? Spójrzcie tutaj: http://www.php-fu...post_25341 http://www.php-fu...post_25338 http://www.php-fu...post_25346 Nie mam do nikogo ?adnych zarzutów, to wasza sprawa jak prowadzicie stworzon? przez siebie stron?. Nie zapominajcie tylko ze kiedy? te? h**a o fusionie wiedzieli?cie. Edytowane przez Shiro dnia 18.04.2006 20:52:50 http://www.storytellers.pl
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 00:35:11
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
m_i_n |
Dodany dnia 18.04.2006 20:55:42
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 837 Pomógł: 3 Data rejestracji: 15.02.2006 10:04 |
O tak, popieram. Tylko odslylaja do szukajki a w szukajcie 101 postow a w kazdym z nich tresc: "BYLO! Szukaj.." i tak w kolko mozemy sobie skakac.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu
|
|
|
szer |
Dodany dnia 18.04.2006 20:58:28
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06 |
Hmmmm to je?eli si? nie podoba to po co tu wchodzisz? Support to support i rozumiem po cz??ci Ciebie. Ale jak admini maj? mówi? do kogo? kto zadaje pytanie które pad?o ju? 200 razy? Jestes przewra?liwiony :/. Takie moje odczucie. Nie rozumiem czemu poda?e? ten drugi link. Wyja?nili?my w tym temacie co trza by?o i rozmowa ju? normalnie si?odbywa. W 3 temacie co masz do pokazania? ?e admini i inni chc? wreszcie nauczy? kogo? samodzielno?ci i HTML'u? Je?li s?dzisz ?e support jest z?y to za?ó? w?asne forum o Fusionie i sam pomagaj. Mo?e i jak to powiedzia?e? wszyscy h**a wiedzieli o Fusionie ale chcieli si? nauczy? i si? nauczycli tego co teraz wiedz?. Chcieli go poznawa? i dzisiaj mo?esz podziwia? tego efekty ?ci?gaj?c np. EPIII. |
|
|
m_i_n |
Dodany dnia 18.04.2006 21:01:27
|
Typowe rozumowanie, mamy wladzie to mozemy robic co nam sie podoba.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu
|
|
|
crasch |
Dodany dnia 18.04.2006 21:03:02
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
Po pierwsze nie klnij kolego, bo tego tu nie tolerujemy! Dziwi Cie to? To napisz o tym temat jak ten do którego w?a?nie odpowiadam. Po co mamy odpowiada? 1000x na te same pytania? Je?eli s? banalne to przed zamkni?ciem podaje odpowied?, a je?eli by?o i jest bardziej zawi?e podaje link i zamykam. Pierwszy link który poda?e? - co Ci tam nie pasuje, co? Drugi link - my?lisz, ?e bez podstawnie sie nieco zirytowa?em? Zirytowa?em sie bo kolega obra?a? nas, normalna kolej rzeczy - obrona. Zreszt? napisa?em, ?e respect dla niego za to co zrobi?. Trzeci link - co Ci tu wogóle nie pasuje? JazOOn zamkn?? bo pytanie, nie mia?o wi?kszego sensu kolega sie pyta? jak pisa? kod - a to s? podstawy a my zajmujemy sie fusionem nie supportowaniem PHP jako php. Poprzez ten post, straci?em do Ciebie wielki szacunek. Harujemy jak wo?y, by wam do godzi? a Ty naszej pracy nie doceniasz. Mamy zasady które przestrzegamy!! Nie znasz ich? To sied? cicho i sie nie odzywaj. Jestem ciekaw jak by bylo gdyby? ty by? adminem, zapewne 10000 pyta? w shoutboxie, na forum co chwila to samo, pe?no przekle?stw, zero kultury, brud, strona na której znale?? nic nie mo?na - chcia? by? by w?a?nie tak wygl?da? support? Nie? To po co piszesz takie bzdury!! Ciesze sie, ?e pokaza?e? swoj? prawdziw? twarz. Wiem teraz, ?e bezpodstawnie Cie szanowa?em a szanowa?em i to bardzo. [edit]: @m_i_n: mamy w?adze to mo?emy robi? co nam sie podoba? Tak zgadza sie!! Nawet nie wiesz co sie dzieje za 'kulisami' panie m?drali?ski, ile pracy wk?adamy ile wysi?ku. Tak wi?c nie gadaj, ?e korzystam ze swoich mo?liwo?ci do celów 'prywatnych'!!! Edytowane przez crasch dnia 18.04.2006 21:05:48 ..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006 |
|
|
szer |
Dodany dnia 18.04.2006 21:04:12
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06 |
Hmmm tu si? nie zgodze. Jak dla mnie ekipa robi wszystko byleby pomóc. Nie s?dze by pokazywali si? ze strony jaknajgorszej. Jak d?ugo tutaj jestem to nieodczu?em takiego czego?. |
|
|
crasch |
Dodany dnia 18.04.2006 21:07:08
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
..zapomia?em! Dodam jeszcze, ?e ja kiedy? zaczyna?em. I zaczyna?em tu na supporcie, i bardzo wiele sie nauczy?em dzi?ki temu, ?e nie podawali?cie mi wszystkiego na 'tacy' i dzi?ki temu teraz co? umne, i jestem z tego dumny.
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006 |
|
|
Shiro |
Dodany dnia 18.04.2006 21:09:03
|
Pewnie ale pisz?c komu? kod i wyja?niaj?c po kolei ka?dy tag tez mo?na pomóc sie nauczy? (masochi zm)? Prawda? Mo?e ?eczywi?cie jestem przewra?liwiony. Jestem te? za tym ?e powinno si? szuka? odpowiedzi samemu bo bez tego ani rusz. Kiedy? chyba SebaZ napisa? komu? ?e jak sam si? nie nauczy html-a i php to zawsze b?dzie z lamerskimi pytaniami wraca?. gdybym na pocz?tku mojej przygody z PHP-Fuisonem nie spotka? kilku mi?ych odpowiedzi, pewnie ju? bym nie ko?ysta? z niego, bo nie umia?bym go obs?ugiwa?![]() ![]() crasch- nikomu nie za?ucam ?e nic nie robicie, nikogo te? o nic nie oskar?am (co do przeklinanie to i tak macie cenzure w??czon? to o co Ci chodzi). Wiem ile kosztuje pracy strona i podejrzewam co mo?e si? dzia? za kulisami. Chodzi mi tylko o to ?e mo?na by czasem troszke przystopowa?. I wiedz?c jakie wszystko jest przer?bane pokaza? ?e jest si? cz?owiekiem. Nie potrzebuje szacunku cz?owieka którego ja nie szanuj?. Edytowane przez Shiro dnia 18.04.2006 21:15:45 http://www.storytellers.pl
|
|
|
szer |
Dodany dnia 18.04.2006 21:10:50
|
Dok?adnie crasch. Tak si? idzie najlepiej nauczy? wszystkiego. Podziwiam ludzi którzy sami do wszystkiego dochodzili. Sami szukali, chcieli szuka? i znale?li. Szanuje takie osoby (szkoda ?e sam siebie nie szanuje xD). A ludzie którzy my?l? ?e jak zapytaj? i dostan? odpowied? odrazu jeszcze ?eby to by?o zrobione by on nie musia? si? m?czy? s? dla mnie nic nie warci. Pó?niej po internecie szw?daj? si? tacy i udaj? kozaków :/ ?a?osne |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 18.04.2006 21:11:45
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
shiroxxx napisa?/a: Nie wiem czy to moje wra?enie i wiem ?e [cenzura] mam tu do gadania ale czy nie wydaje si? Wam ?e support sta? si? ostatnio bardzo niemi?ym miejscem. Nie mówie tu o rozpieszczaniu ludzi którzy z Szukajka na randk? nie chc? i?? ale o normalnych pytaniach czasem od mniej do?wiadczonych userów czasem o rzuconych pomys?ach. W ko?cu o co te pretensje strona ma w tytule support czy nie? wiec o co macie pretensje do pytajacych gdzie maja znale?? pomoc. Ja od jakiego? czasu jak mam jakie? pytanie dotycz?ce kodu zamieszczam je coraz cz??ciej na serwisach obcoj?zycznych.Nie dlatego ?e uwa?am ?e polacy s? ciency w PHP czy co? w tym stylu ale dlatego ?e wiem ?e nikt mnie tam nie zjedzie za samo pytanie, ewentualnie nikt mi nie odpowie lub przenios? temat do kosza je?li mój angielski im przeszkadza (jestem s?aby w gramatyce angielskiej). Pisz? to bezpodstawnie? Spójrzcie tutaj: http://www.php-fu...post_25341 http://www.php-fu...post_25338 http://www.php-fu...post_25346 Nie mam do nikogo ?adnych zarzutów, to wasza sprawa jak prowadzicie stworzon? przez siebie stron?. Nie zapominajcie tylko ze kiedy? te? h**a o fusionie wiedzieli?cie. I kto to pisze? Kolega przywlaszczajacy sobie w bezczelny sposob czyjas prace, a nastepnie idiotycznie sie z tego tlumaczacy!! Forum nie sluzy do wielokrotnego powielania tych samych pytan i tematow!! NIE! Jesli ktos jest az tak leniwy, ze nie chce mu sie szukac odpowiedzi, to jego sprawa. Poszukaj na tym forum moich pytan, prosze. Jestem ciekawy ile ich znajdziesz.. Zawsze, powtarzam ZAWSZE korzystam z szukajki i bardzo dobrze na tym wychodze. Odnosnie podaneych przez Ciebie linkow: 1. To jest propozycja i nikt nikogo nigdzie nie odsyla. Cos takiego mozna napisac nie znajac w ogole HTML'a i PHP. Ja nie znam. 2. Tego w ogole nie rozumiem, bo jest w tym temacie wszystko i nikt nikogo nigdzie nie odsylal. Poza tym zwrocilem wszystkim zabierajacym glos uwage na niestosownosc ich zachowania. 3. Bylo! Nie mam zamiaru wiecznie tlumaczyc sie wszystkim z wszystkiego, bo tacy jak Ty tylko wymagaja nic nie dajac w zamian. Cos takiego mozna napisac nie znajac w ogole HTML'a i PHP. Ja nie znam. Uwazasz, ze jestesmy be.. W takim razie Ty tez jestes taki poniewaz jestes tu od dluzszego czasu i glownie jako ten, kto pyta i wymaga. Jest mi przykro czytajac tego typu posty, bo wkladam w ta strone spory kawalek mojego zycia.. Na tym koncze moja wypowiedz w stosunku do Ciebie. @m_i_n - Znasz HTML, PHP i piszesz modyfikacje, wiec dlaczego nie odpowiadasz na pytania? Dlaczego nie pomagasz? Dlaczego masz wieczne pretensje? Ciekawe, ze jak ktos zalozy taki temat, to Ty jestes pierwsza osoba, ktora zabiera glos i jest to glos twierdzacy.. Edytowane przez Pieka dnia 18.04.2006 21:15:00 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
decymka |
Dodany dnia 18.04.2006 21:13:30
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 499 ![]() Data rejestracji: 15.01.2006 06:16 |
To mo?e i ja w tym temacie. Mam zupelnie odmienne zdanie na ten temat, poniewa? wiem jak to jest by? adminem forum, pilnowa? porz?dku, dba? aby forum nie by?o za?miecane.... (posiadam swoje - http://forum.iknp...) A temu nie mam nic do zarzucenia. Mnie przerobiono tutaj moda Biorytmu, otrzyma?am te? pomoc przy innych problemach... A opcja "szukaj" s?u?y do wiadomego celu. Ludzie musz? te? u?ywa? swojego mózgu, a nie czeka?, a? wszystko zostanie im podane na tacy. Zw?aszcza, ze ka?dy chce aby jego problem by? rozwi?zany "od r?ki". Gdyby ten sam temat by? poruszany po kilkna?cie razy, wówczas admini i moderatorzy nie robiliby nic innego tylko porz?dkowaliby forum.
...Nie bierzmy ?ycia zbyt powa?nie...
|
|
|
as |
Dodany dnia 18.04.2006 21:13:56
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1509 Data rejestracji: 25.01.2005 21:55 |
Racja ~szer... ja zawsze by?em i jestem grzeczny, uczesany i bezpieczny. Mam w?asne grono wielbicieli, którzy bez ma?a co dzie? sk?adaj? mi swoje dowody uznania i wdzi?czno?ci (~Blu3 ?wiadkiem). S? na tym Forum w Ekipie zaka?y, brutale, ?ciemniacze i czarne owce, s? ale ja si? z nimi na jednej hali nie pas?...
as
|
|
|
m_i_n |
Dodany dnia 18.04.2006 21:25:32
|
@m_i_n - Znasz HTML, PHP i piszesz modyfikacje, wiec dlaczego nie odpowiadasz na pytania? Dlaczego nie pomagasz? Dlaczego masz wieczne pretensje? Ciekawe, ze jak ktos zalozy taki temat, to Ty jestes pierwsza osoba, ktora zabiera glos i jest to glos twierdzacy.. Podaj mi topic w ktorym kogos odeslalem do wyszukiwarki i nie udzielilem rzeczowej pomocy jesli znalem odpowiedz, bo jakos nie wiem skad takie wnioski wyciagles... Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym glosem twierdzacym?? Pretensje do mam do niektorych tylko ![]() Swoja droga, sprobojcie sobie poszukac na modsach new navigation panel. Myslalem ze mnie trafi, bo on tam jest pod calkiem inna (wymyslona) nazwa. I mimo ze wiedzialem czego szukam i jak sie nazywa to dopiero chyba za 10 fraza udalo mi sie trafic w to co chcialem bo ktos sobie tytul zmyslil. To tak na marginesie ![]() ![]() ![]() ![]() Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu
|
|
|
Shiro |
Dodany dnia 18.04.2006 21:30:24
|
Pieka nie napisa?em ?e ja nie jestem be czasem widz? jakie? pytanie znam na nie odpowied? ale nie odpowiem, to ju? moja wina. Co do I kto to pisze? ?eczywi?cie poda?em za ma?o informacji o plikach z których korzysta?em. B??d po zwruceniu uwagi zaraz poprawi?em. Nie oszukujmy si? wiem ?e po tym temacie na supporcie mam prze***** ale i tak si? b?d? tu pojawia?, pisa? czasem posty, czasem pomaga?, czasem pyta?, nie zale?y mi na niczyim szacunku czy odpowiedziach. nie otrzymam ich to sam mo?e kiedy? do nich dojd?... Wbrew pozorom doceniam to co robicie, chodzi?o mi tylko o poprawienie nieco supportu, o tym ?e mo?e przez chwile kilka osób zastanowi si? nad swoimi postami. No nic do jutra id? spa?.
Kolega przywlaszczajacy sobie w bezczelny sposob czyjas prace, a nastepnie idiotycznie sie z tego tlumaczacy!! http://www.storytellers.pl
|
|
|
szer |
Dodany dnia 18.04.2006 21:32:09
|
Hmmmm powoli zaczynam g?upie? albo nierozumiem tematu :/ Czy to wina supportu ?e kto? napisa? co innego w tytule tematu? Ja s?dze ?e nie. Skoro @Pieka wyci?gn?? jakie? wnioski to chyba na jakiej? podstawie. Tak przynajmniej cz?owiek normalny robi. A wg mnie on jest normalny. EDIT: Dla mnie support normalnie funkcjonuje. Nie powinno patrze? si? na sposób prowadzenia zagranicznych stron. Oni prowadz? inny polityke. Tutaj przynajmniej przez to admini próbuj? Ci? czego? nauczy?. Samodzielno?ci i czasem szacunku. BTW. skoro idziesz spa? to Dobranoc. Mi?ych snów Edytowane przez szer dnia 18.04.2006 21:34:12 |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 18.04.2006 21:33:07
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
m_i_n napisa?/a: Swoja droga, sprobojcie sobie poszukac na modsach new navigation panel. Myslalem ze mnie trafi, bo on tam jest pod calkiem inna (wymyslona) nazwa. I mimo ze wiedzialem czego szukam i jak sie nazywa to dopiero chyba za 10 fraza udalo mi sie trafic w to co chcialem bo ktos sobie tytul zmyslil. To tak na marginesie ![]() ![]() ![]() ![]() Ta nazwe sam kiedys wymyslilem i jak widac to byl moj blad, ktory teraz poprawilem. Masz jeszcze jakies zastrzezenia do mojej pracy? Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
filipb |
Dodany dnia 18.04.2006 21:35:16
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 228 Data rejestracji: 14.01.2006 17:41 |
Musz? si? cz??ciowo zgodzi? z Shiroxxx'em, masz kolego racj?, czasami jest tu ostro, ale i tak ?agodnie w porównaniu z tym co ja bym tu wypisywa? b?d?c moderatorem czy adminem. Wcale si? nie dziwi?, ?e niektóre wypowiedzi, ko?cz? si? zamykaniem, albo po porstu ignorem dla pytaj?cego, zbyt cz?sto pytania si? powta?aj? i zbyt cz?sto pisz? je ludzie, którym nie chce si? pozana? kilku podstawowych tagów HTMLa, ?e o CSS nie wspomn?. Moja cierpliwo?? ju? si? wyczerpa?a, dlatego jestem pe?en podziwu dla pracy ekipy. Je?li ju? chodzi o "by?o - zamykam, by?o - szukaj" mo?e aby usprawni? przeszukiwanie, admini kasowali by bezsensowne w?tki, zawieraj?ce post pytaj?cego i jedn? dwie odpowiedzi, nie wnosz?ce nic nowego, znacznie by to usprawni?o przeszukiwanie forum. Pozdro
Fil |
|
|
m_i_n |
Dodany dnia 18.04.2006 21:35:45
|
O jejku, ja nie wiem kto to wymyslil, akurat ten incydent mi sie przypomnial bo chcialem spr. jaka jest najnowsza wersja tego INF. Sadze ze autorowi tematy (i mnie tez) chodzi o to ze: jest dobrze, ale moze byc lepiej nikt nie jest doskonaly i to chyba dobrze ze ktos zwraca uwage na niedociagniecia, chyba ze jestescie juz jak CDA - "wszystko wiemy najlepiej itp itd brednie". Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu
|
|
|
szer |
Dodany dnia 18.04.2006 21:39:18
|
@filipb - zgodze si? ?e usprawni?o by to. Ale teraz szuka? wszystkiego i usuwa?. @m_i_n - skoro jest dobrze to po co narzeka?? Lepiej zawsze mo?e by? ale zauwa? ?e gorzej tak?e. |
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 18.04.2006 21:40:07
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
Shiroxxx: to forum ma w chwili obecnej ~6300 u?ytkowników, generuje spore obci??enie serwera i niez?e transfery. Serwis obecnie nie ma sponsora, jest utrzymywany przez nas - je?li nie uda nam si? sprzeda? wystarczaj?cej ilo?ci linków, dop?acamy z w?asnej kieszeni. Teraz wyobra? sobie, ?e w ci?gu miesi?ca 100 u?ytkowników zada bezsensowne, dawno ju? omawiane pytania. Obejrzy to mnóstwo u?ytkowników, nie wniesie to nic nowego do forum, ale wygeneruje nam sporo transferu. Mo?e nie starczy? do ko?ca miesi?ca - wobec tego czy to takie dziwne, ?e denerwujemy si? widz?c powtarzane po raz n-ty tematy? Je?li transfer zu?ywany jest na sensowne pytania, które pomagaj? forum rozwija? si?, to jest to dla nas powód do dumy. A przez tych, którzy powtarzaj? po raz setny te same pytania, mo?e zabrakn?? transferu dla postów sensownych. working
|
|
Przejdź do forum: |