Zobacz temat
|
Artyku?y i podkategorie...
|
|
| Hiki |
Dodany dnia 23.04.2006 11:29:56
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 24 Data rejestracji: 22.04.2006 15:34 |
1) Witam, mam pytanie odno?nie podkategorii artyku?ów. Po zainstalowaniu php-fusion mam mo?liwo?? podzielenia artyku?ów w mniej wi?cej ten sposób: artyku?y/recenzje filmów/tytu?y fimów/no i ten artyku? si? wy?wietla potem znowu jak chc? da? recenzje np. gier to musz? da? to razem z recenzjami filmów czyli: artyku?y/recenzje filmów/tytuly filmów/itd recenzje gier/tytuly gier/itd i inne... a chcia?abym podzieli? sobie artyku?y w ten sposób: (przyklad, który ma zastosowanie nie tylko w podanej kategorii anime ale tak?e przyk?adowo gry itd.) artyku?y/anime/rodzaje anime(tytu?y)/do kazdego rodzaju(tytu?u) podkategorie przyk?adowo: recenzja/opisy postaci/wst?p itd./i potem po kliknieciu w recenze ta si? wy?wietla... oczywi?cie mog?abym sobie bardziej skomplikowa? ?ycie i np. zrobi? jeszcze dodatkowy podzia? w opisach postaci - najpierw imi? i nazwisko a potem dopiero docelowy artyku?. Mog?abym jesscze dostosowa? si? do czego? takiego: Tworze sobie nowe panele takie jak anime, manga, gry itd i do ka?dego panelu mam osobny dzia? artykuly i odpowiedni podzia? na np: dla anime - recenzja, opisy postaci itd.. [Mo?eliwe to ?] Tak wi?c pytam ponownie - czy mo?na w ogóle tak podzieli? dzia? artyku?ów? Je?eli tak to gdzie ewentualnie mog? pobra? modu?, który stworzy mi takie podkategorie? Na stronie znalaz?am tylko interesuj?cy mnie podzia? ale do downloadu. Mo?e mog? to jako? przerobi? dla artyku?ów? Bardzo prosz? o pomoc w tej sprawie. 2) Teraz 2 pytanie - wiem, ?e temat wa?kowany tysi?ce razy ale mimo tego nie znalaz?am odpowiedzi i wyja?nienia. Mam w?asn? grafik?, zupe?nie nie podobn? do skórek jakie s? domy?lne dla php-fusion i innych podobnych cmsów. Wiem, ?e nale?y wszystko edytowa? w theme.php i style.js czy jako? tak ale kompletnie nie wiem jak w pewnych miejscach doda? swoja grafik? i podlinkowac j? tak aby nie zepsu? czegos w kodzie php lub te? przenie?? np. zawarto?? panelu logowania do innego okienka - poni?ej podaj? link do layouta i wtedy chyba kazdy zrozumie co chc? zrobi? Czy jest mo?liwe podstawienie takiej grafiki do systemu php-fusion?http://hik.i365.p... 3) Trzecie pytanie odnosi si? do listy u?ytkowników - czy mo?na tam oprócz nicka i rangi dodac np. ilo?? jego komentarzy, artykulów itd ?...jaki? modzik ? 4) Teraz chodzi mi o punkty za np. komentarz, artyku? itd. Wiem, ?e mo?na co? takiego stworzy? tylko pytanie jak? To ju? chyba wszystko z mojej strony. Jeszcze raz uprzejmie prosz? o pomoc. P.S Mam nadziej?, ?e nie zagmatwa?am tego a? tak bardzo ale inaczej nie umiem wyja?ni? o co mi chodzi Jeszcze raz prosz? o pomoc lub ewentualna propozycj? innego, wygodnego podzi?u artyku?ów i innych podanych wy?ej. Pozdrawiam
Edytowane przez Hiki dnia 23.04.2006 11:42:22 |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 18:12:59
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| Przejdź do forum: |

Czy jest mo?liwe podstawienie takiej grafiki do systemu php-fusion?