ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Fusion-MC
Next_Level
Witam! Chcia?bym porozmawia? na temat strony Fusion-MC. Jest ona po?wi?cona tworzeniu modyfikacji do Fusiona Smile ... prosz? o wyra?enie Waszych opini o niej, co chcieliby?cie zmieni? itp... Smile www.fusion-mc.pl

pozdrawiam
Edytowane przez Pieka dnia 09.05.2006 19:02:10
Pozdrawiam, Next Level

Wszelkie sprawy zwi?zane ze zleceniami lub pytania prosz? kierowa? na adres:

www.nldesign.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 08:48:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gander
Jak na mój gust to jest tam troch? ma?o kontrastujacy kolor czcionki.
Ledwo mog? przeczyta?.

gander.solutions
Adixon
Fusion-MC , nic ciekawego.CSS skin jest dobry , ale to chyba wsio ;p.

http://adixon.ovh.org
Pieka
A mi sie ta strona podoba, tylko jak na ten typ, to malo w niej zycia?!
Zastanawiam sie nad wspolpraca z tym serwisem..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
crasch
@Pieka - wspó?prac?? Jak by ona mia?a wygl?da?? Ciekaw jestem Smile.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
mamy EP. mamy FMC, a ja mysle nad wypuszczeniem swojej paczkiGrin

crasch
Te? kiedy? my?lalem, ale tego wszystkiego za du?o ju? Wink czyt. ju? jest Smile ale je?eli sie zdecydujesz to powodzenia, jestem ciekaw co wyjdzie Smile.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Pieka
crasch napisa?/a:
@Pieka - wspó?prac?? Jak by ona mia?a wygl?da?? Ciekaw jestem Smile.

pozdro

Ja tez i dlatego zastanawiam sie nad tym Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
fialek
Jak dla mnie strona bardzo ciekawa aczkolwiek jej wygl?d odstrasza. Theme jest naprawd? beznadziejny.

PS. paczek nigdy za du?o. Zawsze ta mo?e by? lepsza ni? pozosta?e. Powodzenia
www.p-partnerskie... - Twój sposób na zarabanie. Szybko pewnie i skutecznie Smile

http://www.p-partnerskie.ovh.org
tomaszziemann
Ogólne wra?enie sprawia dobreGrin. Sam skorzysta?em z kilku modyfikacji autorstwa FMC. Jednak mam wra?enie, nie wiem, bo mo?e mylneSad, ?e jest wiele zapowiedzi, propozycji oraz wiele szumu wokó? kolejnych modów, wtyczek itp., a tak naprawd? modyfikowane s? ca?y czas te same - czyli artyku?y, panel powitalny itp. Ch?tnie pomóg?bym w tworzeniu stronki i kolejnych modów, ale nie posiadam wystarczaj?cej wiedzy potrzebnej do tego celu. Jednak w miar? mo?liwo?ci dzieli?em si? swoimi spostrze?eniami dotycz?cymi tworzenia stron b??dów oraz stosowania skrótów klawiszowych dotycz?cych polskich znaków.

Je?li chodzi o stron? graficzn? strony, to przyznam, ?e dla mnie nie ma to znaczenia, pod warunkiem odpowiednich walorów merytorycznych, jakie niew?tpliwie ta stronka posiada. Przyda?oby si? tak?e wi?cej artyku?ów dotycz?cych wielu omawianych ju? rozwi?za? na forum Supportu, albo forum FMC, które by?yby niejako instrukcj? do realizowania swoich w?asnych pomys?ów przez wielu u?ytkowników. I tutaj moja sugestia dla @Pieki oraz @crascha, ?e mo?e w tym kierunku mog?aby pój?? wspó?praca FMC oraz Supportu.

Kontynuuj?c w?tek themów, tak?e skóra Oficjalnego Supportu mo?e wyda? si? nudnaCool, jednak dzi?ki innym warto?ciom tej strony jest ona ch?tnie odwiedzana.

Pozdrawiam ekip? FMC oraz Supportu Fusiona.
Edytowane przez crasch dnia 10.05.2006 15:08:00
Co mo?esz zrobi? dzi?, zrób jutro.

http://www.gimnazjum.sierakowice.pl
Flux
tomaszziemann napisa?/a:
Ogólne wra?enie sprawia dobreGrin. Sam skorzysta?em z kilku modyfikacji autorstwa FMC. Jednak mam wra?enie, nie wiem, bo mo?e mylneSad, ?e jest wiele zapowiedzi, propozycji oraz wiele szumu wokó? kolejnych modów, wtyczek itp., a tak naprawd? modyfikowane s? ca?y czas te same - czyli artyku?y, panel powitalny itp. Ch?tnie pomóg?bym w tworzeniu stronki i kolejnych modów, ale nie posiadam wystarczaj?cej wiedzy potrzebnej do tego celu. Jednak w miar? mo?liwo?ci dzieli?em si? swoimi spostrze?eniami dotycz?cymi tworzenia stron b??dów oraz stosowania skrótów klawiszowych dotycz?cych polskich znaków.

Je?li chodzi o stron? graficzn? strony, to przyznam, ?e dla mnie nie ma to znaczenia, pod warunkiem odpowiednich walorów merytorycznych, jakie niew?tpliwie ta stronka posiada. Przyda?oby si? tak?e wi?cej artyku?ów dotycz?cych wielu omawianych ju? rozwi?za? na forum Supportu, albo forum FMC, które by?yby niejako instrukcj? do realizowania swoich w?asnych pomys?ów przez wielu u?ytkowników. I tutaj moja sugestia dla @Pieki oraz @crasha, ?e mo?e w tym kierunku mog?aby pój?? wspó?praca FMC oraz Supportu.

Kontynuuj?c w?tek themów, tak?e skóra Oficjalnego Supportu mo?e wyda? si? nudnaCool, jednak dzi?ki innym warto?ciom tej strony jest ona ch?tnie odwiedzana.

Pozdrawiam ekip? FMC oraz Supportu Fusiona.

To prawda, ?e na razie zbyt wiele si? u nas nie dzieje. Ju? ?piesz? z wyja?nieniami. Smile Spowodowane jest to tym, i? wewn?trz grupy jest straszny nieporz?dek. No w zasadzie to by? bo ju? jest o niebo lepiej. Z grupy odesz?o a? trzech u?ytkowników, którzy nie robili nic, a cz??? wprowadza?a niepotrzebne zamieszanie. Teraz sprawa ma si? zupe?nie inaczej. Dziwne jest to, ?e dopiero wczoraj spisali?my regulamin TF (naszej strony administracyjnej, gdzie tylko FMC-Team ma dost?p). Pfft Niemal wszystkie sprawy zosta?y ju? uporz?dkowane. Kolejn? przyczyn? obecnego stanu rzeczy jest to, i? nikt z nas nie prowadzi? serwisu o takiej odpowiedzialno?ci. Nie jestesmy zbyt do?wiadczeni ale mamy ambicj? i pomys?y, które chcemy realizowa? i tak ju? zostanie. Smile

A je?eli Pieko chcesz wspó?pracy to my równie?. Smile Jeste?my otwarci i ch?tni do wspólnej kooperacji. Wink Zawsze mo?emy pogada? na przyk?ad na moim GG (5910746) lub na kanale IRC Fusion-MC (serwer: irc.quakenet.org kana?: #Fusion-MC). Smile

fialek napisa?/a:
Jak dla mnie strona bardzo ciekawa aczkolwiek jej wygl?d odstrasza. Theme jest naprawd? beznadziejny.

W takim razie zrób lepszy. Smile Ciakaw jestem czy zrobi?by? o klas? lepszy theme w nieca?e 2 dni. (przyzna? jeszcze musz?, ?e poprawia?em go dodatkowe 4, przy czym bardzo wtedy pomóg? mi sonar za co mu jeszcze raz bardzo dzi?kuj? Smile)

A i jeszcze jedno. Dzi?kuj? wszystkim za wypowiedzenie si? w tym temacie. To dla nas bardzo wa?ne bo chcemy by? coraz lepsi i Wasze opinie mog? nam w tym pomóc. W ko?cu nie robimy tego dla siebie tylko dla Was. Wink

Zapraszam na Fusion-MC

www.jarolab.na11.pl
szer
Ja dodam tyle ?e mamy du?o do roboty. Mamy zrobiony spis jakie modyfikacje i wtyczki b?d? robione. Nie b?d? to tylko artyku?y, download i linki. Na nich te? si? skupimy ale nie b?dzie to priorytetem. Naszym priorytetem b?dzie ustabilizowa? wszystko w zespole i wznowienie wydawania modów i wtyczek.

Next_Level
bardzoooo duzooo..... roboty jest Smile
moim zdaniem... them jest bardzo ciekawy, szczególnie jak go zobaczy?em po raz pierwszy Smile bardzo mi si? spodoba?...
mi w nim nic nie przeszkadza... Pfft

pozdro
Pozdrawiam, Next Level

Wszelkie sprawy zwi?zane ze zleceniami lub pytania prosz? kierowa? na adres:

www.nldesign.pl
Flux
A ja tylko przypomn?, i? Fusion-MC zosta?o wreszcie zaktualizowane i ponownie zapraszamy wszystkich U?ytkowników! Smile

www.jarolab.na11.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl