ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
Chory problem ze slash'ami
metaxy
Pierwsza sprawa mam konto na Lycos i podobno to powoduje problem, ale nikt nie potrafi mi znale?? rozwi?zania. Mam PHP-Fusion v. 5.00
Mianowicie podczas wstawiania nowego bloku, naci?ni?cie zapisz powoduje dopisanie ka?dorazowo slash'a, wi?c przed kolejnym zapisywaniem musz? je kasowa? bo robi si? ich coraz wi?cej, natomiast danie opcji podgl?d powoduje dopisanie ka?dorazowo /////
i nie dzia?a podgl?d.

Na Lycosie mam te? konto na którym u?ywam Blue Dragon'a i tam nie mam ?adnych problemów. Je?li nie dojd? co z tym zrobi? b?d? musia? wróci? do BD, ale on jest mniej funkcjonalny.

HELP ME.

Nie napisz? ?e z góry dzi?kuje za pomoc bo to takie socjalistyczne

http://blog.metaxy.eu/
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 09:39:13
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
zmie? serwer. lycos to ch?am. Takiej lipy nawet jak darmowy serwer to nie widzia?em.
Polecam www.freenukehosti...
piszesz 5 postów na forum. Zg?aszasz si? i tam piszesz o czym ma byc stronka i w ogóle takie pierdo?y. Wszystko jest na tamtym forum co gdzie i jak wpisa?. Najpó?niej po 48h dostajesz konto:
800MB miejsca

10GB transferu na miesi?c

dost?p FTP

ile tylko chcesz: baz mysql, email accounts, subdomains, addon domains, parked domains ( ogranicza Ci? tylko miejsce na serwerze)

cPanel, w którym masz mozliwo?? podpi?cia domeny - nie tylko dania aliasu z prv.pl Wink
i Fantastico za free

czego tu chcie? wi?cej???
Edytowane przez SebaZ dnia 25.01.2005 22:22:27
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Marcin05
A? za pi?knie brzmi ten hosting Grin
musz? wypróbowa? Smile

http://www.giertych-stop.kom.pl
Hayne
taaa szkoda tylko ze zamkneli rejestracje Pfft

http://extreme-fusion.pl/news.php
SebaZ
no wiesz ?eby co? zrobi? to trzeba umie? czyta? PfftPfftPfft

wystarczy ?eby? poczyta? troche na forum - bo tam zg?aszasz si? - i by? wiedzia? ?e raz na 48h wy??czaj? zg?aszanie si? bo w tym czasie robi? te zg?oszone konta i daja uprawnienia userom. Trzeba troche poczeka? - zg?osi? si? - znów poczeka? ok 24h mo?e ciut wi?cej i dostajesz wiadomo?? z danymi jak si? zalogowa? i w ogóle wszystkie te has?a i pierdo?y
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl