ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Ukry?em panel logowania
topio
FrownUkry?em panel logowania, a w?a?ciwie nada?em mu atrybut "tylko dla cz?onków". Po wylogowaniu sta? si? niewidoczny. Nie mog? teraz zalogowa? si? jako administrator. Jestem kompletnym nowicjuszem. Dzi?kuj? za pomoc!

http://www.gim7.ids.czest.pl/
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 18:08:33
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MajsterBieda
Rada:

Jak wpisujesz adres swojej strony to dopisz: /fusion_admin/

Pozdrawiam Smile

Shaolin
MajsterBieda - nia zadzia?a, bo gdyby by?o tak, jak mówisz, to ka?dy, nawet kto? z zawn?trz (niekoniecznie zarejestrowany) mia?by dost?p do panelu Sad.

Pyta?am na www.php-fusion.co.uk - je?li masz dost?p do phpMyAdmin, to zmie? panel_acces dla user_info_panel na 0 Smile.

tolek56
MajsterBieda napisa?:
Rada:

Jak wpisujesz adres swojej strony to dopisz: /fusion_admin/

Pozdrawiam Smile

nie fusion_admin tylko maintenance.php

b?dziesz móg? si? zalogowa? :-)
( i obejdzie si? bez grzebania w bazie, co zawsze niesie jakie? ryzyko :-)
pozdro
Edytowane przez tolek56 dnia 24.01.2005 19:11:24

MajsterBieda
Zgadza si? Shaolin. Jak si? przedtem wylogowa? to ten sposób nie dzia?a. Ja kiedy? te? usun??em panel logowania ale przedtem by?em zalogowany z opcj? "pami?taj mnie" czyli z cookies. Wtedy to mnie uratowa?o i panel admina mia?em udost?pniony.

Sorry...

topio
Grin Serdeczne dzi?ki!!! Wszystka ju? dzia?a OK. Rada Tolka56 okaza?a si? skuteczna.
Po dopisaniu maintenance.php do adresu mojej strony mog?em si? zalogowa?.
Pozdrawiam.

http://www.gim7.ids.czest.pl/
kasiaq
moze mi ktos pomoc i powiedziec ktory plik odpowiada za wyswietlenie panelu logowania? chcialam do niego dopisac prosty tekst: "UWAGA!!! Bardzo prosz? o powiadomienie mnie w razie jakichkolwiek problemów z zalogowaniem si?." bo jak sie okazuje nie wszyscy moga sie zalogowac bez problemu. jednak nie moge odnalezc tego pliku. probowalam w maintenance.php ale to nie dziala. bardzo prosze o pomoc.
pozdrawiam

SebaZ
user-info-panel. To jest infusion. Panel w formie pliku
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

kasiaq
serdecznie dziekuje. wlasnie dokladnie o to mi chodzilo.
pozdrawiam.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl