ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 30

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Zmiany w panelach bocznych
czarkowsky
Chc? zmodyfikowa? panele boczne z linkami, tak aby zarówno gif bullet i link znajdowa?y sie w s?siednich komórkach. Czyli zamiast:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

chcia?bym zastosowac taki kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Wydaje mi si?, ?e takiej zmiany nale?y dokona? w plikach side_left.php i side_right.php. Ale czy tylko tam? I jak to powinno wygl?da?? W którym miejscu?
Dopiero poznaj? php, wi?c nie za bardzo mam rozeznanie w tych plikach. Bed? wdzi?czny za ka?da wskazówk?!

www.miserere.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 11.09.2025 00:13:57
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Masz na my?li linki znajduj?ce si? w Menu ?... bo jako? nie bardzo rozumiem co ma oznacza? okre?lenie "panele boczne z linkami"
as

czarkowsky
Mam na my?li wszystkie linki znajdujace sie w panelach bocznych, dla przyk?adu na tej stronie linki w lewych panelach pod Menu g?ówne, Komunikacja, Downloads, Elementarz itd...
Edytowane przez czarkowsky dnia 17.06.2006 15:00:29

www.miserere.pl
as
Je?li chodzi Ci o to co poda?e?, to sposób wy?wietlania realizowany jest przez kod znajduj?cy si? w pliku navigation_panel.php (tak jest przynajmniej u mnie w EP)
Edytowane przez as dnia 17.06.2006 14:51:01
as

czarkowsky
no có?, to zupe?nie si? pogubi?em, bo my?la?em, ?e za menu w panelach bocznych odpowiedzialne sa inne pliki.
Edytowane przez czarkowsky dnia 17.06.2006 14:57:14

www.miserere.pl
as
Pogubi?e? si?, bo nie wiedzie? czemu upar?e? si? umiejscawia? linki znajduj?ce si? w Menu do paneli bocznych zamiast do panelu bocznego... sk?d ta liczba mnoga ?
as

czarkowsky
Czy linki pod ka?d? kategori? (wracaj?c do przyk?adu z t? stron?- panel/e po lewo), tj. Menu G?owne, Komunikacja itd... nie stanowia odr?bnych paneli u?ozonych jeden pod drugim. Takie za?o?enie przyj??em ogl?daj?c stron? z zastosowaniem thema Satellite, gdzie ka?da kategoria z linkami znajduje sie w osobnym panelu (lub sprawia takie wra?enie).
A mo?e znajd? gdzie? opis plików odpowiedzialnych za dzia?anie php-fusion - tych, które ?aduj? si? podczas jego instalacji.
My?l?, ?e to u?atwi?o by bardzo wszelkie modyfikacje, szczególnie tym ma?o do?wiadczonym w thema'cie, do których mam zaszczyt si? zalicza?? takie wyja?nienie oszcz?dzi?oby wiele powtarz?jacych si? pyta?.
Edytowane przez czarkowsky dnia 17.06.2006 15:38:46

www.miserere.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl