ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Galeria, b??dy wysy?ania zdj?ci?
Witam , jest problem wysy?anie zdj?? do galerii.
Gdy wysy?am z linku
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

to niby sie wy?le, ale sie nie wysy?a, nie dopisuje do galerii.

druga sprawa. gdy dodaje zdj?cie z poziomu Panelu administracyjnego to dodaje zdj?cia, ale tylko te o niskiej rozdzielczo?ci i ma?ej pojemno?ci. Co jest dziwne bo mam np. ustawione ?e ma akceptowa? zdj?ci? o rozdzielczo?ci 1280x1024 i rozmiarze 5MB! wystakuje wtedy b??d "Mo?liwa przyczyna:
B??dny format pliku." . ?Oczywi?ci wysy?am pliki .jpg
nie rozumie b??du, co jest nie tak?
P.S jesli ?le wy?le sie zdj?cie z linku
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

to na dole zamiast dodaj nowe zdj?cie wy?wietla si? dodaj nowy link

www.silkroadonline.com.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 17:45:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Domyslnie masz ustawione zatwierdzanie przez admina, wiec zdjecie jest zgloszone na wzor newsa, czy artykulu.
Poza tym badz tak mily i nadpisz pliki locali!
Edytowane przez Pieka dnia 18.06.2006 23:28:21
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Nie mam poj?cia gdzie si? w??cza to zatwierdzanie... gdzie? w panelu admina czy trzeba w plikach grzeba??
A swoj? drog?, to czemu to nie dzia?a z zatwierdzaniem? Mam ustawione wszystkie chmody do podanych katalogów na 777, jedynie do katalogu album_1 (w .images/phptogallery/) mam na 775 bo nie da sie zmieni?.
Locale zaktulizowa?em.
Wersja Fusiona to 6.01.2

Zamieszczam przyk?adowy plik graficzny (1280x1024), je?li jaki? admin móg?by sprawdzi? czy da sie go zamie?ci? na stronce za pomoc? tego formularza to b?d? wdzieczny.
Aha mam ustawieniach mam ustawione przyjmowanie plików 5MB o rozdzielczo?ci 1600x1200. Wszystko powinno chodzi?, jednak nie chodzi.
Aha ma?y bug...gdy wysya?a si? zdj?cie za pomoca linku (submit.php?stype=p) i nie uda sie wysy?anie to podspodem zamiast opcji dodawania kolejnego zdj?cia jest dodawanie linku
avatarus dodał/a następującą plik:
test.rar [259.44kB / 563 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 04.08.2009 23:28:17

www.silkroadonline.com.pl
dobek32
Witam,

Wype?ni?em dok?adnie wszystkie polecenia Pieki i niestety nie dzia?aj? mi galeri? tak jak trzeba. Po zastosowanych zmianach zamiast wyboru albumu z galerii 1 mam tylko mo?liwo?? wyboru albumu z galerii 2 a nie jak powinno by? dwóch galerii na raz.

Pieka
Chyba Ci sie tematy pomylily... Gdzie w tym temacie jest mowa o dwoch galeriach?
Edytowane przez Pieka dnia 04.08.2009 23:26:05
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl