ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Upgrade
Hawan
Witam, jak mam przeprowadzi? Upgrade z wersji 6.01.1 na wersj? 6.01.2 ?? Sad ( sam bym to zrobi?, ale w readme niejest to opisane, s? tylko opisy do starszych wersji )

Czy mo?e ?ci?gn??em z?? paczk? ?? ( próbowa?em nadpisa? pliki i zainstalowa? - zmieni?o wersj? i skasowa?o reszt? Sad - musia?em nadpisa? baz? danych i mam po problemie, a teraz prosz? o opisanie krok po kroku co robi? i któr? paczk? ?ci?gn??. Frown

Z góry THX Smile

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 15:03:07
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
PHP-Fusion 6.01.2 Update TYLKO dla v6.01.1 [157Kb].
http://www.php-fu...p?cat_id=3

Ohh leniwy kraj, oj leniwy.

pozdro

..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Pieka
Robisz to jak kazde update.
Jest taki ladny link w nawigacji: Jak aktualizowa?
Poza tym paczka znajduje sie od dawna w naszym Laboratorium...

PHP-Fusion v6.01.2 - UPDATE!
Plik aktualizacyjny TYLKO dla PHP-Fusion v6.01.1 .
Licencja: GNU/GPL O/S: Digitanium Wersja: v6.01.2 - UPDATE
Dodano: 16.06.06 Pobra?: 29 Pobierz (340KCool

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Hawan
A czy ten przycisk : Zarz?dzanie Stron? w Panelu Administracyjnym te? aktualizuje ca?? stron? ?? Czy co on aktualizuje ??

Pieka
Hawan napisa?/a:
A czy ten przycisk : Zarz?dzanie Stron? w Panelu Administracyjnym te? aktualizuje ca?? stron? ?? Czy co on aktualizuje ??

Tylko przycisk "Aktualizacja" aktualizuje baze i zaden inny!
Warunkiem uzyskania aktualizacji jest umieszczenie w katalogu administration na Twoim serwerze pliku upgrade.php pobranego z nowszej/nowej wersji Fusiona.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Hawan
Aha dzi?ki, czyli niemusz? wysy??? ca?o?ci od nowa, tylko plik upgrade.php i klikn?? w panelu na aktualizacj? Smile

crasch
Hawan napisa?/a:
Aha dzi?ki, czyli niemusz? wysy??? ca?o?ci od nowa, tylko plik upgrade.php i klikn?? w panelu na aktualizacj? Smile

Je?eli tak zrobisz, to nic sie nie zmieni - zmieni sie tylko info w stopce i tyle.
Cz?owieku, poda?em Ci link!! ?ci?gnij ten plik i podmie? umieszczone w nim z Twoimi co masz na serwerze, a dopiero potem kliknij Aktualizacja/Upgrade!! Nic trudnego.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

Hawan
Zrobi?em tak jak napisa?e? crasch, a to napisa?em ?eby si? upewni?. I widz?, ?e si? przyda?o, bo w?a?nie otrzyma?em odpowied?, ?e najpier aktualizuj? wszystkie pliki ( za wyj?tkiem config.php )
i wtedy w panelu administracyjnym robi? aktualizuj ( i zwasze wcze?niej robi? backup'a bazy Wink )

Ps. Kto wie, dlaczego backup przez portal jest szyfrowany ?? Musz? backup robi? przez Panel Administracyjny na serwerze, je?li chc? edytowa? baz? dancyh ( w razie, gdybym musia? zmienia? nazwy kluczy potrzebne do aktualizacji - tak jak to mia?o miejsce niedawno Frown )

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl