ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 26

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak zrobi? THEM do fusiona.
Grass-Fighter
Witam wszystkich.

Na pocz?tek bardzo prosz? moderatorów o wyrozumia?o??, wiem, ?e temat ju? by? poruszany jednak nie mog? go znale??. Bardzo zale?y mi na tym by stworzy? w?asn? skórk? do Fusiona jednak nie mam poj?cia od czego zacz??, czego potrzebuj? do tego, jakich narz?dzi, od strony graficznej jestm przygotowany zawodowo. Znacie mo?e jakie? strony z opisami lub jaki? poradnik do pobrania na dysk. B?d? wszystkim dozgonnie wdzi?czny za wyczerpuj?ce, ?opatologiczne odpowiedzi na moje pytanie.

Pozdrawiam wszystkich.

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 16:16:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Nie ma lito?ci... Skoro wiesz, ?e temat by? poruszany, to powiniene? jednak go poszuka?. Oprócz tego mo?esz te? zajrze? na http://www.webmer.pl

http://jantom.info
pietras21
Dajesz grafik?, ja Ci j? podpasowywuj? do fusiona, oczywi?cie odp?atnie Wink
GG: 7709291
email:

pozdrawiam Wink
Edytowane przez pietras21 dnia 01.07.2006 10:51:59

Grass-Fighter
Kurde ale ja nie chc? ?eby kto? mi wstawia? grafik? sam chc? j? sobie zrobi?. Móg? by? bardziej szczegó?owyt link poda? do WEBMER gdzie jest o PHP Fusion??

crasch
Kurde ale ja nie chc? ?eby kto? mi wstawia? grafik? sam chc? j? sobie zrobi?. Móg? by? bardziej szczegó?owyt link poda? do WEBMER gdzie jest o PHP Fusion??

Kurde, co Ty ?lepy? Ca?y webmer jest o fusionie. A gdzie poradnik jak robi? skiny? Poszukaj nie zajmie Ci to wi?cej ni? 30 sekund. Tak wogóle, to z twojego stylu pisania mo?na wywnioskowac, ?e lat nie masz wi?cej ni?eli 13-?cie. I to, ?e zbyt du?ego o poj?cia o webmasteringu a co dopiero o HTML/PHP nie masz. W takim razie powiadam Ci zacznij od podszkolenia znajomosci jezyka html/php. Posied?w webmasteringu pare miesiecy a lepiej i lat i dopiero b?d?c ju? troszke oznajmionym pomysl o pisaniu skina.

pozdro
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

lolek1
kurde co Wy za linka podajecie z trojanami ????Angry

szer
Sory ?e nie na temat ale rzeczywi?cie tam sa trojany. Sonar zrób co? z tym Pfft.

A co do tematu to na extreme-fusion.pl by? jaki? art o tworzeniu skórek

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl