Zobacz temat
MOD: Reklamy LYCOS - Fusion v.5
|
|
zer0 |
Dodany dnia 29.01.2005 11:07:01
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 343 Pomógł: 1 Data rejestracji: 29.07.2004 23:20 |
Przedstawiam sposób blokowania reklam z LYCOS'a. Już przedstawiałem ów sposób, lecz trochę zbyt zamotany i nie do końca zrozumiały. Teraz uprościłem operację jak tylko można było i powinna on zająć maksymalnie minitę. Wystarczy edytować plik footer.php i całość kody zastąpić następującym: <? /*--------------------------------------------+ | PHP-Fusion 5 - Content Management System | |---------------------------------------------| | author: Nick Jones (Digitanium) © 2002-2005 | | web: http://www.php-fu... | | email: | |---------------------------------------------| | Released under the terms and conditions of | | the GNU General Public License (Version 2) | +--------------------------------------------*/ render_footer(false); echo " <script type='text/javascript'> //skrypt pobrano ze strony http://www.intol.... //uszanuj pracę programisty i nie kasuj tego komentarza function setCookie(name, value, expires, path, domain, secure) { var curCookie = name + '=' + escape(value) + ((expires) ? '; expires=' + expires.toGMTString() : '') + ((path) ? '; path=' + path : '') + ((domain) ? '; domain=' + domain : '') + ((secure) ? '; secure' : ''); document.cookie = curCookie; } function changePage() { if (self.parent.frames.length != 0) parent.document.body.cols = '*, 0'; setTimeout ('changePage()', 75); } setTimeout ('changePage()', 10); setCookie('adFrameForcePHP',0,0,' '); </script></body>\n <embed width=0 height=0></embed> <noembed>\n"; $result = dbquery("DELETE FROM ".$fusion_prefix."temp WHERE temp_time < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$fusion_prefix."new_users WHERE user_datestamp < '".(time()-86400)."'"); ob_end_flush(); ?> From respect: ww.old www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 11.04.2025 09:07:56
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Mareek |
Dodany dnia 16.02.2005 23:03:14
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 7 Data rejestracji: 09.12.2004 20:03 |
Hmm a czy takie blokowanie reklam nie narusza regulaminu i czy w ten sposob Lycos nie wywali nam konta? |
|
|
lupus |
Dodany dnia 24.04.2005 11:35:09
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 48 Data rejestracji: 07.04.2005 20:23 |
zablokowalem reklamy na lycosie. niestety w czasie aktywacji konta poprzez link pojawia sie taki blad: Fatal error: main(): Failed opening required '../fusion_themes/Corporate/theme.php' (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib' ![]() Nie wiem czy nie jest to spowodowane tym, ze zablokowalem reklamy. Jak sadzicie? pozdrawiam www.lupus.boo.pl |
|
|
wamper |
Dodany dnia 24.04.2005 16:18:09
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 8 Data rejestracji: 25.01.2005 10:21 |
lupus napisał(a): zablokowalem reklamy na lycosie. niestety w czasie aktywacji konta poprzez link pojawia sie taki blad: Fatal error: main(): Failed opening required '../fusion_themes/Corporate/theme.php' (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib' ![]() Nie wiem czy nie jest to spowodowane tym, ze zablokowalem reklamy. Jak sadzicie? pozdrawiam Ja tak wczoraj miałem jak zmieniłem skórke...ale chętnie się dowiem czy to od tego ten błąd |
|
Przejdź do forum: |