ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Movie Online na Games Online
Sharky
Ostatnio ?ci?gn??em sobie modu?: "Movies Online" zainstalowa?em i wpakowa?em troch? gierek. Ale potem przeszuka?em laboratorium modu?ów i znalaz?em modu? Games Online, który jest moim zdaniem lepszy od Movies Online. Czy kto? mo?e mi powiedzie? jak zrobi?, ?eby mie? zamiast Movies Online, Games Online nie trac?c przy tym wpakowanych gierek ?? Wink

W?cibski Go??
Dodany dnia 11.09.2025 02:49:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
RaFiK
Raczej si? da. Wystarczy wrzuci? games online na serwer, pozmienia? nazwy tabel w bazie z movies na games i powiino dzia?a?. Pozatym ja mod Movies Online zrobi?em z Games online, i niestety co do tego który jest lepszy grubo si? mylisz.
Edytowane przez RaFiK dnia 10.07.2006 18:52:18

http://fusion-themes.pl
Even
RaFiK napisa?/a:
Pozatym ja mod Movies Online zrobi?em z Games online, i niestety co do tego który jest lepszy grubo si? mylisz.

No w pewwnym stopniu Movie online jest lepsze tylko pod jednym wzgl?dem mo?na dodawa? do niego rózne formaty plików.

a co do Games Online ma troche wad jedna to taka ?e sie ma tylko jeden format i jak sie uruchomi flas nie jest w ramce tylko swobodnie a to wygl?da brzydko.

jak by? móg? przerobi? Movie online:
1. Brak tego przycisku >>Zobacz<< zajmuje za duzo miejsca
2. No oczywi?cie mozliwo?c dodawania obrazków

kisi
mi sie podoba to i to lecz zrobilem games online dla gier movies online dla fimikow tylko brakuje jeszcze mp3 online wtedy byloby si Winkczy jest taka mozliwosc na "mp3 online" ? tez mam co do tego >>ZOBACZ<< w movies online mieszane uczucia mysle jak to zmnienic i na co tylko mam jeden problem panele top games i top movies mi nie dzialaja cos sie gryzie ;Angry niestety co to moze byc ??
poczatkuj?cy w php Smile

www.fuxior.cba.pl
RaFiK
Nie wiem, mi dzia?aj?. Movies online odtwarza te? mp3, a co do tego zobacz, mo?esz sobie usun?? z pliku movie.php

http://fusion-themes.pl
kisi
tak to wiem Pfft ale ja bym chcial w inny linku mp3 zrobi? ?? tak jakby to mial byc duplikat movie online w menu tylko ze w drugim linku o nazwie mp3 czy da rade cos takiego zrobi? prosi?bym o pomoc Wink
Edytowane przez kisi dnia 06.08.2006 00:14:21
poczatkuj?cy w php Smile

www.fuxior.cba.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl