ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 27

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
Licznik unikalnych odwiedzin - anomalia
Ewangelista_pl
Witam,
Mam problem z oryginalnym licznikiem. Nabija jak szalony. A ja chcia?bym wykazywa? prawdziw? warto??. ?adnie wygl?da ale mija si? z rzeczywisto?ci?. U?ywam 6.00.3xx, theme Blue Ice (je?li to ma znaczenie - jestem raczkuj?cy w fusion). Moich klikni??/wej?? nie zlicza, bardzo prosz? o pomoc. Spotka?em ju? podobnego posta , ale niestey bez odpowiedzi (przegl?dn??em wszystkie 20 stron wyników szukajki na has?o: licznik).
Z góry wielkie dzi?ki.
Wszystka praca cz?owiecza jest dla g?by jego,
a wszak?e dusza jego nie mo?e si? nasyci?. Kazn. 6:7
http://www.ewange.../index.php

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 20:43:04
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
slawekneo
wszedlem na Twoja strone i przetestowalem licznik i moge Cie zapewnic iz dziala on poprawnie :]

szer
On zlicza zapewne wej?cia z adresów IP albo zostawia cookie Pfft. Nie ma mowy by dzia?a? ?le!

Ewangelista_pl
Hmm, dzi?ki za s?owa uspokojenia, ale strona która ma ledwie miesi?c i ponad 2000 wej?? unikalnych? To by by?o zbyt pi?kne. A zreszt? to mi si? k?óci ze statystykami serwera - cho? tych te? nie do ko?ca rozumiem - bo tu zlicza jako subdomen?, ale jest 10x mniej.

Prosz? o kolejne sugestieWink

P.S.
Slawekneo - a na jakiej stronie Ty by?e? to sprawdza?? Bo moja adresu nie podawa? ;-)
Edytowane przez Ewangelista_pl dnia 07.07.2006 23:00:29

slawekneo
fakt strony niepodawales ale zrobiles maly blad robiac screena Pfft w jednym z tematow; w ktoryms z rogow screena wyswietlil sie onmouseover z adresem Twojej WWW no i ciach zroiles screena ze nezauwazyles tego to sie dziwie Pfft
a pisze o adresie ewangelista.pl (czy mam racje?)

Ewangelista_pl
Hey,
Slawekneo, b?ad nie b??d, ukrywa? adresu nie mia?em zamiaru ale nie zauwa?y?em onmouseovera, no i wysz?o na to ?e zbyt bystry nie jestemWink (zdarza si? nawet najlepszym), hmm, ale to jeszcze bardziej mnie intryguje - bo sprawdzi?e? dobr? stronk? i mówisz ?e licznik dzia?a poprawnie to ju? zupe?nie jestem w kropce, na serwerze w statach widz? o wiele mniej i ju? nie wiem, które wyniki bra? pod uwag?. Cieszy?bym si? gdyby te dane by?y w?a?ciwe - bo to oznacza?oby ?e stronka ma niez?? poczytno??. Dzi?ki za pomoc.

Je?li ma kto? sposób na sprawdzenie licznika to ja chetnie.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl