ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Instalacja
 Drukuj temat
Blad po instalacji
sbuczkowski
Po poprawnym zainstalowaniu i zmienieniu wszystkich potrzebnych chmodow mam cos takiego:(:(

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Prosz? o pomoc.

//Gdy wstawiamy kod, wy??czamy u?miechy - jantom
Edytowane przez Pieka dnia 24.11.2009 13:41:40

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 08:26:06
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szer
Wy?aczaj u?mieszki jak dajesz kody!

Yh ten b??d mówi o tym ?e nie masz takiej skórki na serwie bo nie mo?e otworzyc pliku theme.php od niej. Wrzu? ten skin na serwer to zadzia?a

sbuczkowski
No skórka taka napewno jest. Nawet na?o?y?em pliki i dalej to samoSad nie da sie tego jako? inaczej naprawi? np. na kierowa? na inna skórke?? Bo ta chyba jaka? uszkodzona jest.

szer
Masz tam taki folder: Similitude06 a w nim theme.php? Hmmm mo?e zrób tak ?e zmie? nazwe innej skórki na Similitude06 to zadzia?a

sbuczkowski
Nie zadzia?a?oSad A nie ma tu jakiegos problemu z plikiem subheader.php ?? Bo jego nazwa wyst?puje w komunikacie b?edu??

szer
Nie. Plik subheader.php pobiera plik theme.php z Twojej skórki. Mo?esz go nadpisa?. Mo?e zadzia?a

sbuczkowski
To ja ju? nie wiem wszystko zrobi?em, ale nic.Sad Mo?e jeszcze kto? ma jakies pomys?y??
strona to www.gsmania.rwi.pl

szer
Eeeee strona nie dzia?a. Co? musia?e? z Configiem robi? bo si? z baz? nie mo?e po??czy?...

sbuczkowski
Zrobi?em wszystko od nowa nawet na innym serwerze i dalej to samo. Adres strony to www.powiatsuski.c... .Nie wiem co?le robie. Prosz? o pomoc.

Edit: Mój klient ftp zmienia? litery na ma?e i st?d to ca?e zamieszanie. Ale sam do tego dosz?emSmile
Edytowane przez sbuczkowski dnia 16.07.2006 10:59:28

jantom
Prosz? o zmian? nazwy tematu na mówi?c? co? wi?cej, o szukanie na forum i wy??czanie u?miechów. Wszystkiego za Ciebie robi? nie b?d?.

http://jantom.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl