Zobacz temat
Mój Pomys?
|
|
Even |
Dodany dnia 10.07.2006 17:52:39
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 29 Data rejestracji: 08.07.2006 14:28 |
No wie? mam na my??i jak by now? galerie ale nie jaki? tam mod tylko ifusions ?eby by?o j? badzo ?atwpo zainstalowa?. Chodzi mi o taka galerie (o ile to mozna tam nazwa?) na wzór 4images czyli oddzielna galleria z podkategoriomi która wy?wietla aminacje swf, video (np. avi, mpg) i inne rzeczy w których s? zrobione animacje czy gry online. No i oczywi?cie dodawanie plików z innego url ?eby nie zajmowa?o miejsca na FTP. Jest to duze u?atwienie je?li chodzi np. o flashe zamiast do ka?dego flsha robic osobn? dodatkow? stron? poprostu wrzucamy do galerii i ogl?damy. No i jeszcze do tego by soie przyda?o cos typu ostatnio dodane zarówno zdj?cia ze starej galeri jak i animacje i video z nowej galerii. Bardzo prosi? bym o ta galerie. SORKI ZA WYMAGANIA ale jk ma to by? porzadny CMS to powienien mie? take funkcje. Jeszcze raz prosze zróbcie cos takiego. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 07:25:33
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Arox |
Dodany dnia 10.07.2006 18:25:58
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 347 Data rejestracji: 16.07.2004 01:39 |
Je?eli chcia?by? spotka? si? z odzewem i ?yczliwo?ci? innych Userów, to powienne? wzi??? sobie do serca te kilka uwag: 1. je?li kogo? prosisz o wykonanie dla ciebie gratisowej pracy to w jak najbardziej czytelny sposób napisz o co tobie dok?adnie chodzi. (w twoim po?cie jest jeden wielki s?owotok, który powoduje ?e nie barddzo wiem gdzie zaczyna si? i ko?czy zdanie) 2. do tego mnóstwo jest b??dów, zarówno literówek jak i z?ej sk?adni co IMO swiadczy o braku poszanowania dla innych, którzy mieliby ten post przeczyta?. (ja nawet nie stra?em si? nad jego zrozumieniem - szkoda mi by?o czasu) 3. ?eby uzyska? odpowied? na Forum wystarczy napisa? jeden post, ty napisa?e? 3 takie same - skasowa?em 2 pozosta?e.. Jestem poza zasi?giem ...
|
|
|
Even |
Dodany dnia 10.07.2006 18:29:34
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 29 Data rejestracji: 08.07.2006 14:28 |
te dwa pozosta?? to by?o niechccy. A chodzi mi o to ?eby do galeri mozna by?o dodawac pliki swf video i inne tak jak w 4images |
|
Przejdź do forum: |