Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Zaj?a?em do FAQ bo chcia?em wy?rodkowa? baner. Zamieni?em ten tekst przez TC wszystko zapisa?em ,a gdy chcia?em wej?? na stron? g?ówn? mojej stronki pokazuje si? jaki? b??d, ?e plik, którego tekst zmieni?em ,,online=31". Na pocz?tku co? by?o jesazcze (gdzie ten plik si? znajduje i , ?e =31) Jak to mam prawid?owo zmieni??
Pisz rozumniej... jaki plik zmieni?e? (podaj nazw?). Naturaln? wydaje si? sytuacja, w której przyj?? nale?y za aksjomat i? pope?ni?e? jaki? b??d podczas zmiany kodu tego? pliku
Podmieni?em plik subheader. Post?powa?em tak jak w FAQ. Znalaz?em ten tekst,podmieni?em, wszystko zapisa?em, a gdy wszed?em na swoj? stron? pokaza?o mi si? bia?e t?o i pogrubion? czcionk?co? pisa?o, ?e jaki? error!