Zobacz temat
Baza mysql - POMOCY
|
|
Jorge |
Dodany dnia 13.08.2006 14:35:23
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 25 Data rejestracji: 26.03.2006 12:08 |
Mo?e najpierw przedstawie s? swoj? sytuacje: Strony zrobione w phpfusion wersja 6,00,305 1) -Mia?em dwie strony na www.yoyo.pl. Jedn? w?a?ciw? i drug? na sprawdzanie ró?nych modów itp. -Jak si? domy?lacie oby dwie strony by?y oparte na jednej bazie mysql(bo tylko jedn? oferuje yoyo.pl) 2) -Za?o?y?em konto na www.easyisp.pl i zakupi?em pakiet easyWeb. 3) -Skopjowa?em strone w?a?ciw? z yoyo na swój komputer. -Wyeksportowa?em baze poprzez panel phpmyadmin. 4) -Skopjowa?em pliki na nowy serwerek(wszystko dzia?a?o jak nale?y) -Ale pojawi? sie problem z baz?...nie mog?em jej w ?aden sposób zaimportowa?, poniewa? ci?gle wyst?powa? jaki? b??d. Ci?gle my?la?em ?e czego? mo?e jeszcze mi nie w??czyli na tym serwerze, bo mia?em go dopiero drugi dzie?) 5) -Przez pomy?ke skasowa?em strone w?a?ciw? na yoyo.pl (I w zwi?zku z tym mam pytanie czy da si? j? jako? przywróci?, a je?li nie, to czy informacje w bazie te? zosta?y usuni?te razem ze stron??) 6) -Dosz?em do tego, ?e baze mo?na zaimportowa? i zrobi? kopie w panelu administratora na w?asnej stronie.(Tylko, ?e ja t? stron? skasowa?em) 7) -Moja sytuacja wygl?da wi?c nast?puj?co: mam baze na yoyo i utworzon? strone na easyisp. Jak teraz do tej strony na easyisp.pl zaimportowa? baze z YOYO. PRZYPOMNE MO?E ZE DO TEJ BAZY BY?Y PODPI?TE DWIE STRONY-JAK WI?C ZROBI? ABY PRZY IMPORCIE ODCZYTA?O INFORMACJE TYLKO Z TEJ STRONY KTÓRA MNIE INTERESUJE??? Dodam jeszcze ?e ci?gle próbuje, a na easyisp wyst?puje komunikat ?e jest z?y format importowanego pliku. Pomó?cie mi... musze ruszy? z t? stron? w najbli?szym czasie... ![]() <Jorge> |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 08:45:58
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |