Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...
JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...
jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
nie wiem jak zainstalowa? New nawigation 3in1. Niby w ?ci?gni?tym pliku by?a instrukcja ale pewnych rzeczy nie rozumiem. Na stronie zacz??y wyskakiwa? jakie? b??dy i musia?em ja wyrzucic z serwera. Teraz musze zaczyna? od pocz?tku. Mo?e ktos móg?by mi wyt?umaczyc instalacje tego modu w jakis inny sposób.
Z góry dzi?ki za odpowied?
//Proton
Popraw nazw? tematu na zgodn? z regulaminem.Edytowane przez proton dnia 21.08.2006 15:59:04
Instalacja tego modu nie ró?ni si? niczym od instalacji innych modów, radz? Ci zapoznaj si? na jakiej zasadzie funkcjonuje fusion prz?gl?daj?c inne posty bo na pewno by?o ju? pisane o instalacji infusionów.
pozdro!