ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Rezygnacja z PHP-Fusion
gm10041
Witajcie, przykro mi to pisac ale rezygnuje z PHP-Fusion
drugi raz mia?em w?amanie na forum i namieszane.
Mam wersje PHP-Fusion v6.01.4 - "Full" (pono? z zabezpieczami)
Fajne jest PHP-Fusion ale mam dosy?.
Zobaczcie sami "Ostatnie aktywne Tematy"Sadwww.lebork.trim.pl
Sad
Edytowane przez gm10041 dnia 24.08.2006 14:37:45

www.lebork.trim.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 03:15:41
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
W dolnym pasku przegl?darki masz wy?wietlan? tak? oto wiadomo??...
ZALOGUJ SI?, ROZKR?CAJ FORUM !!!
... no i kto? skorzysta? z zaproszenia Twojego i... forum Ci rozkr?ci?
as

JazOOn
i mamy cie przeprosi? czy przytuli? czy jak?

gm10041
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Chcia?em byc mi?y ale to wasze forum to jedna wielka kicha ma du?o b??dów i niedoci?gni??. Zastanówcie si? troche bo my?la?em ?e jako admini pomo?ecie a wy macie ubaw. Kwestia czasu i wasze forum te? to czeka.

www.lebork.trim.pl
proton
To forum istnieje troszk? d?u?ej ni? ta twoja strona i jescze nic takiego nie by?o. Jak kto? tylko zaczyna? broi? na nim to dostawa? bana i si? uspokaja?.

Ale na twojej stronie nie dosz?o do ?adnego w?amania chyba. Po prostu user kilka razy si? zareejstrowa? i pododawa? pare postów.

ale to wasze forum to jedna wielka kicha ma du?o b??dów i niedoci?gni??

Autorem forum i ca?ego CMS'a PHP-Fusion jest pan Digitanium i jego ekipa.

http://www.mortek.pl
as
Mi to nie grozi... bez obawy. A chcesz si? dowiedzie? sk?d ta moja pewno?? ? Obejrzyj sobie swój avek i mój a nast?pnie (szczególn? uwag? zwró? na rozmiar czaszki... a musisz wiedzie?, ?e wtedy mi by?o lat 5 i od tego czasy znacznie si? rozros?em) zrób porównanie Shock
as

JazOOn
gm10041 napisa?/a:

Chcia?em byc mi?y ale to wasze forum to jedna wielka kicha ma du?o b??dów i niedoci?gni??. Zastanówcie si? troche bo my?la?em ?e jako admini pomo?ecie a wy macie ubaw. Kwestia czasu i wasze forum te? to czeka.

skoro tak uwa?asz to nie b?de cie przekonywa?...ubaw nie mamy z samego faktu tylko z twojego posta...jakby? wyra?a? ?al ?e to nasza wina bo my?my cie na tego cms'a przekonali

marpar
Nawet je?li prawda jest taka, ?e rzeczywi?cie to by?o w?amanie i rzeczwi?cie luka by?a w forum PHP-Fusion to nie zachowuj si? tak... Zawsze mo?e zdarzy? sie jaka? luka...
Nikt nie powiedzia?, ?e ten CMS jest idealny...bo przecie? zawsze mo?na co? poprawi? Smile
A ty zamiast wykaza? sie inicjatyw? i pomóc w tworzeniu PF czyli doj?? do tego co by?o przyczyn? tego zaj?cia to histeryzujesz ...
Prosze bardzo przerzu? si? na jportala to zobaczysz co to jest dziurawy system Smile
A i tak prawda jest taka, ?e najlepszy cms to taki, który sam napiszesz Smile
pozdro!
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
gm10041
SZKODA S?ÓW NA WASZ TEMAT ( A TERAZ ZAPEWNE DOSTANE BANA)

www.lebork.trim.pl
proton
Nie z?ama?e? regulaminu wi?c nie mamy na jakiej podstawie dac ci bana.

Zastanawia mnie jedno po co mi ta informacja co da?e? mi na PW Frown
Edytowane przez proton dnia 24.08.2006 15:22:44

gm10041
Napisa? do mnie go?? co si? w?ama? i jak to zrobi?:
Ja tak naprawd? to w?amaniem nazwa? niemog? - raczej jaka? dziecinada :) No có? je?li jeste? ciekaw to poprostu banalny b??d w php-fusion który jest ju? opublikowany. Pó?niej zapomnia?em o twoim portalu i jako? po jakim? czasie wspomnia?em( czarodziejski notes:) )
i postanowi?em sprawdzi? PASSWORD i wesz?em no có? w php-fusion jest taka rzecz jak custom_pages.php czy jako? tak po innemu no i tam ju? dzi?ki nabytej wiedzy w php i linux napisa?em tak? wiadomo??. No chyba nie nanios?em du?ej rany na L?bork, baza danych przecie? zosta?a :) wystarczy tylko obnowi? co nieco?

Mo?e kto? to naprawi.
Edytowane przez gm10041 dnia 24.08.2006 17:05:26

www.lebork.trim.pl
proton
No i widzisz nie mo?na od razu tak pisa?. Przedstawi? sytuacje co i jak i wszytsko fajnie. Je?li robi?e? kopie bazy danych to wystarczy tylko przywróci? wcze?niejszy stan.

Pieka
gm10041 napisa?/a:

Nie musisz byc mily, skoro to wbrew Twojej naturze.
Wystarczy jak bedziesz solidny, a skoro masz co chwilke wlamy, to wychodzi na to, ze nie jestes.
Co do jakosci i funkcjonalnosci naszego forum, to nikt nigdy nie twierdzil, ze jest najlepsze, wolne od bledow i nie ma sobie rownych.
Nie, nie jest takie i jeszcze dlugo nie bedzie, ale pamietaj, ze jest zintegrowane, a to dla wielu wazniejsze od bajerow.
Powiadasz, ze masz najnowsza wersje i ktos wykorzystuje stare dziury?
Przeciez sam sobie przeczysz, a wlamywacz sam Ci napisal, ze to juz dawno zostalo opublikowane.
Wychodzi na to, ze nie aktualizujesz portalu, tylko podbijasz wersje pozostawiajac calkowicie lub czesciowo stare pliki.

Osobiscie jednak jestem zdania, ze ktos posiada Twoje haslo.
Jak go zdobyl? Zapewne sam mu je dales lub mial mozliwosc zdobycia go.
Korzystanie z IE tez nie jest tu bez znaczenia.

Przykro mi jedynie, ze nas "wykorzystales" i w tak niekulturalny sposob porzucasz, ale to Twoj wybor..
Zycze powodzenia na "nowej drodze zycia".
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
pawkow
ja nie wiem co kogo obchodzi, ?e rezygnujesz z fusiona. gdyby? napisa? ZREZYGNUJCIE Z FUSIONA to rozumiem ale, ?e toobie nie pasuje co?tam to ma?o kogo obchodzi, bez urazy.
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
Wooya
gm10041 napisa?/a:
Napisa? do mnie go?? co si? w?ama? i jak to zrobi?:
Ja tak naprawd? to w?amaniem nazwa? niemog? - raczej jaka? dziecinada Smile No có? je?li jeste? ciekaw to poprostu banalny b??d w php-fusion który jest ju? opublikowany. Pó?niej zapomnia?em o twoim portalu i jako? po jakim? czasie wspomnia?em( czarodziejski notesSmile )
i postanowi?em sprawdzi? PASSWORD i wesz?em no có? w php-fusion jest taka rzecz jak custom_pages.php czy jako? tak po innemu no i tam ju? dzi?ki nabytej wiedzy w php i linux napisa?em tak? wiadomo??. No chyba nie nanios?em du?ej rany na L?bork, baza danych przecie? zosta?a Smile wystarczy tylko obnowi? co nieco?

Mo?e kto? to naprawi.

Kolego! Czy ty czytac umiesz? On kiedys sie do ciebie wlamal wykorzystujac luki w starym fusionie (nie wiem, podejzewam ze z serii 6.00.3xx). Przechwycil twoje haslo i tyle... Czyli: OD TAMTEGO CZASU NIE ZMIENILES HASLA I STAD PONOWNE WLAMANIE! Koniec, kropka, amen..
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

pawkow
Wooya, to by?o jasno napisane Smile Nie masz co krzycze? ;] Teraz tylko pozostaje pytanie - jakiego CMS wybierze Smile
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja staram si? nie komentowa? tego typu rzeczy-jednak te? w?o?y?em sporo pracy w sprawdzenie theme kolegi(pro?ba na PW). W konkluzji wypowiedzi Pieki-wykorzystywanie patrz? na co? takiego:
HTTP/1.1 302 Found
Date: Fri, 25 Aug 2006 05:45:50 GMT
Server: Apache/2.0.54 (Debian GNU/Linux) PHP/5.0.5-2.1tld mod_ssl/2.0.54 OpenSSL/0.9.7e
Connection: close
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl