Zobacz temat
Plan zaj?? szkolnych infusion help.
|
|
K@iTO |
Dodany dnia 29.08.2006 09:17:01
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 102 Data rejestracji: 08.08.2005 21:19 |
witam potrzebowa?bym pomocy przy wykonaniu pewnego infusiona. Tak jak w temacie chodzi o plan zaj??. Jak by mog? wygl?da? (dodawanie): wybór istniejacego planu do edycji Data: pola wyboru daty standardowe Wybór grupy która ma go widziec Pole wyboru: Aktualny[nowy]/Aktualny[ZMIANY] - wjednej lini. Poniedzia?ek: Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Wtorek: Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. Godzina Pole wpisu zaj?c Sala nr. i tak a? do niedzieli (w??cznie) Na stronie na której b?dzi sie ten plan pokazywa? uzytkownikom maja by? pokazane ifnormacje tylko te wype?nione tzn. Jezeli jest ktos na zaocznych to pola od poniedzia?ku do pi?tku sa puste i one nie powinny sie im wyswietlic (tak jak na dziennych sobota i niedziela nie wysiwetlana). Na stronie z planem musi byc opcja drukuj. uklad moze by? s?upkowy w dól tak jak powy?ej go zapisa?em. ale mo?e by? równie? w 2ch kolumnach. najlepiej jak by wy?wietla? si? w kratkach. Jestem w stanie zap?acic za gotowego takie infusiona b?d? za pomoc nad nim. Bardzo pilne! Portal o grze 9dragons w PHP-Fusion |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 11.09.2025 05:26:33
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
pawkow |
Dodany dnia 29.08.2006 09:23:40
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 538 Data rejestracji: 05.06.2005 08:27 |
powiedz ile p?acisz, i daj mi 1 dzie?.
Edytowane przez pawkow dnia 29.08.2006 09:26:03 Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.
|
|
|
K@iTO |
Dodany dnia 29.08.2006 09:35:23
|
Zainteresowanym odpowiadam na PW Portal o grze 9dragons w PHP-Fusion |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.08.2006 10:01:20
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Popatrz na moj? stron?-ten jest dla dziennych w pozosta?ych jeszcze dla nauczycieli(D/Z) to tylko chwilowy-podgl?d(wy??cze)-dzienne b?dzie chodzi? strona @tomaszzieman -z nim i dla Niego modyfikacje. Posty na tym forum
|
|
|
K@iTO |
Dodany dnia 29.08.2006 10:12:24
|
wlodekp napisa?/a: Popatrz na moj? stron?-ten jest dla dziennych w pozosta?ych jeszcze dla nauczycieli(D/Z) to tylko chwilowy-podgl?d(wy??cze)-dzienne b?dzie chodzi? strona @tomaszzieman -z nim i dla Niego modyfikacje. Posty na tym forum ok ok zobacz.. tylko, ?e tak jak tu jest to musi by? jeszcze tylko taka modyfikacja nie widoczne gdy nie zalogowany! wybór dla kogo ma by? widoczne (grupy uzytkowników) Tam masz takie cos jak kreski na calym dniu jak jest pusty dzien a (oile mozliwe) zeby pustych dni nie pokazywa?o. (chodzi o zaocznych) No i od poniedzialku do niedzieli I opcja Print by si? przyda?a Piszesz si? na takie zmiany? aha zapodaj ten plan w takiej formie jakiej jest to sobie go zlukam (w jakims zipie linka) czekam ;D PS. zapomnialem w pierwszym poscie dopisa? ze grupy sa podzielone czasami na a/b z powodu malych sal j?zykowych i sal komputerowych czyli dochodzi jeden wpis grupa a / b ale zaraz udost?pnie przyk?adowy drukowany normalnie plan zaj?c b?dzie jasniej! -------------- O i nie udostepnie bo nie ma narazie zadnego Dyrekcja jest na etapie zmiany wygladu planu tak wiec uklad taki jak opisalem w 1szym poscie moze byc Edytowane przez K@iTO dnia 29.08.2006 11:03:49 Portal o grze 9dragons w PHP-Fusion |
|
|
![]() |
Dodany dnia 29.08.2006 13:23:21
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Nie pisz? si? na ?adne zmiany bo wszystko jest, a nawet wi?cej- ??cznie z ikon? drukowania. Pawkow-z?o?y? Ci propozycj? nie do odrzucenia-1dzie? to wszystko-ja nie jestem taki mocny.(ale wszystko jest kwesti? ceny) Ja nie robi? na tym Forum za kas?.
|
|
|
K@iTO |
Dodany dnia 29.08.2006 13:36:39
|
wlodekp napisa?/a: Ja nie robi? na tym Forum za kas?. No to ok. A mo?esz konsekwentnie poda? tego infusiona? udost?pni? go? Jestem ciekaw. Jak na chwile obecna mo?e wystarczy?. Jak go przerobie b?d? napisze swojego to zachowam si? zgodnie z licencja GNU i udostepnie do dzia?u ale narazie potrzebuje na ju? co kolwiek. Pozdro Czekam Portal o grze 9dragons w PHP-Fusion |
|
Przejdź do forum: |