ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
01.11.2025 20:25:52
d*pa

Zbigniew@
30.10.2025 21:11:37
Panie khaman prosze zmienic kodowanie w bazie

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Druga Galeria
czyzo
Witam Mam nast?puj?cy problem poniewa? na moim php fusion 6.01.4 niedzia?a druga galeria czyli "Dodatkowa_galeria_v6" Literki w panelu administracyjnym galeri s? jakie? dziwne i niepouk?adane. Dodatkowo mam nast?puj?cy komunikat gdy wejd? do galeri:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3

Czy da sie jako? normalnie uruchomi? 2 galeri???

W?cibski Go??
Dodany dnia 02.11.2025 12:30:44
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
frodiana
mam ten sam problem... móg?by si? kto? zainteresowa??
po zainstalowaniu drugiej galerii wszystko jest w porz?dku- gorzej po dodaniu albumu!
wtedy na stronce photogallery2.php gdzie powinny wy?wietla? si? albumy pojawia si? napis podany wy?ej przez koleg?...

s?ysza?am, ?e trzeba w photogallery zmieni? struktur? kodu, potem baz? danych, doda? tabel?... ale... my?la?am, ?e po instalacji wszystko b?dzie dzia?a?! tym bardziej ?e zapytania o utworzenie tabel wystarczy?o doda? w panelu admina w dodatkowych stronach (tak jak pisa?o w instrukcji!)

i co ja teraz zrobi? mam? Frown
Edytowane przez frodiana dnia 30.04.2007 22:17:32

Pieka
frodiana napisa?/a:
..s?ysza?am, ?e trzeba w photogallery zmieni? struktur? kodu, potem baz? danych, doda? tabel?... ale... my?la?am, ?e po instalacji wszystko b?dzie dzia?a?! tym bardziej ?e zapytania o utworzenie tabel wystarczy?o doda? w panelu admina w dodatkowych stronach (tak jak pisa?o w instrukcji!)

i co ja teraz zrobi? mam? Frown

Myslec i nie sluchac, tylko czytac Wink
JazOOn wszystko opisal i dziala, co udowanialem juz daano na przykladzie YoYo.
Pobierajcie wlasciwe pliki (dla v6.01, a nie v6.00), to wszystko bedzie gralo i trabilo Smile
Edytowane przez Pieka dnia 30.04.2007 23:18:43
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
czyzo napisa?/a:
Witam Mam nast?puj?cy problem poniewa? na moim php fusion 6.01.4 niedzia?a druga galeria czyli "Dodatkowa_galeria_v6" Literki w panelu administracyjnym galeri s? jakie? dziwne i niepouk?adane. Dodatkowo mam nast?puj?cy komunikat gdy wejd? do galeri:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3

Czy da sie jako? normalnie uruchomi? 2 galeri???

instalujesz wersje dodatkowej galerii dla 6.01? a nie przypadkiem do wersji 6.00.3?
bo tak w?asnie nazywa si? plik do wersji 6.00.3x
do wersji 6.01 przewidziano MOD-Dodatkowa (Druga) Galeria 6.01.x
Edytowane przez JazOOn dnia 30.04.2007 23:19:49

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl