ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z dodawaniem plików
ordep
Przez przypadek usun??em z menu-Nawigacja dla u?ytkowników link Dodaj plik. Jak chc? doda? teraz link o adresie submit.php?stype=f to nie dzia?a. Jak to naprawi??? Pomó?cie.Sad

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 02:18:32
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
ordep napisa?/a:
Przez przypadek usun??em z menu-Nawigacja dla u?ytkowników link Dodaj plik. Jak chc? doda? teraz link o adresie submit.php?stype=f to nie dzia?a. Jak to naprawi??? Pomó?cie.Sad

W PHP-Fusion nie ma opcji "Dodaj plik".
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ordep
Pieka napisa?/a:
ordep napisa?/a:

W PHP-Fusion nie ma opcji "Dodaj plik".

Jest, chodzi mi o dodawanie plików (linków do nich) w dziale download.

img63.imageshack.us/img63/6983/screenca3.jpg

Pieka
Widze, ze znasz lepiej ode mnie Fusiona.
W takim razie zrobimy Cie adminem... Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ordep
He dobre Wink A co nie mam racji. Przecie? download jest. Wi?c jak to jest.

Pieka
ordep napisa?/a:
He dobre Wink A co nie mam racji. Przecie? download jest. Wi?c jak to jest.

A tak! Jest download do ktorego nie korzystajac z modyfikacji, czy infusionow mozesz dodawac tylko adresy plikow, a nie same pliki.
Proste.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ordep
Pieka napisa?/a:
A tak! Jest download do ktorego nie korzystajac z modyfikacji, czy infusionow mozesz dodawac tylko adresy plikow, a nie same pliki.
Proste.

No w?a?nie o to mi chodzi?o

ordep napisa?/a:
... chodzi mi o dodawanie plików (linków do nich) w dziale download.

No to jak w ko?u mam przywróci? to dodawanie linków dla u?ytkowników.

Pieka
ordep napisa?/a:
.. No to jak w ko?u mam przywróci? to dodawanie linków dla u?ytkowników.

Tak:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ordep
Chyba nadal si? nie rozumiemy. Jak klikam w Download w PA to otwiera si? panel o nazwie Dodaj plik (chodzi oczywi?ie o linki do nich) a nie Dodaj link. ?eby doda? ten usuni?ty przeze mnie link to trzeba wpisa? adres submit.php?stype=f w Menu strony w PA. I problem w tym ?e to nie dzia?a. Czy w momencie usuni?cia linka Dodaj plik zosta?y usuni?te jakie? pliki na serwerze? No teraz to ju? mas?o si? zrobi?o.

proton
No ja cie nie rozumiem jak kto? (user) chce doda? inka to nie korzysta on z PA tylko z tego pliku: www.twojastrona.p... On nie b?dzie wchodzi? do PA.

http://www.mortek.pl
ordep
Ale mi nie chodzi o zwyk?ego linka tylko o linka w dziale download. A user jak chce doda? co? do download to nie mo?e bo w?a?nie usuno?em t? mo?liwo?? (linka na dobre). Pytanie jak to naprawi??

Pieka
ordep napisa?/a:
Ale mi nie chodzi o zwyk?ego linka tylko o linka w dziale download. A user jak chce doda? co? do download to nie mo?e bo w?a?nie usuno?em t? mo?liwo?? (linka na dobre). Pytanie jak to naprawi??

Matko... Nie potrafisz nawet normalnie opisac swojego problemu?!!
Czego w koncu nie masz?
1. Brakuje Ci w Zarzadzaniu Trescia ikonki i linka Download?
2. Brakuje Ci panela, ktory wyswietla sie po kliknieciu na istniejace powyzsze?
Edytowane przez Pieka dnia 03.09.2006 18:54:13
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ordep
A ni jedno ani drugie. Ale bardziej to drugie. Brakuje linka dla userów ?eby mogli otworzy? panel dodawania plików (linków do nich). W PA jest OK chodzi tylko o userów.

pawkow
Pika, masz w panelu nawigacji opcje Dodaj Plik - on to skasowa? i chce to doda?, proste Smile
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl