ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z wejsciem do Panelu Admina !!!!!
leszcz33
Witam mam stronke na http://szesnastka...t/news.php i duzy problem!!!!. nie by?o mnie 2 tygodnie i teraz jak chcia?em sie? zalogowac jako administrator to sie zalogowa?em ale nie mam dost?pu do Panelu Admina wyskakuje mi takie co? .Co to mo?e byc ??
Z czym jest problem??
Prosz? o pomoc bo zale?y mi na aktualizacji Smile
Dzi?kuje za sugestie.
Pozdrawiam Tomek

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at www.szesnastka.li... Port 80

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 03:40:04
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
leszcz33
Witajcie znow
Wszedlem jeszcze z www do panela admina na serwerze ( nie przez PHP fusion) do dziennika b??dów.Oto i one
Nie iem co one oznaczaja ale ja nic nie zmienialem i nie kombinowalem.
[Wed Feb 9 21:41:30 2005] [error] [client xxxxxxxxxxx] File does not exist: /home/leszcz/public_html/500.shtml
[Wed Feb 9 21:41:30 2005] [error] [client xxxxxxxxxxx] Premature end of script headers: /home/leszcz/public_html/fusion_admin/index.php

SebaZ
moim skromnym zdaniem skasowane masz pliki - nie ma ich na serwerze - wgraj je jescze raz i spróbuj.

Wgraj wszytskie
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

leszcz33
Nie mam poj?cia co si? dzieje!!!!!!!!
Po pierwsze niczego nie kasowa?em.
po drgie na innym koncie mam to samo.
po trzecie nie mam takiego pliku: 500.shtml
nie wiem co robi???
bo nie mam dost?pu do panlelu admina przez PHP Fusion Sad
wyskakuje powy?szy b??dSad
co robic???
pozdrawiam Tomek

leszcz33
Witam ponownie
ten plik 500.html jest informacja ustawiona na serwerze mojego providera.moge go dowolnie zmieniac !!
no niewazne
i tak nie moge wejsc do panelu admina
uwa?am ze to jest to:

Wed Feb 9 23.59:30 2005] [error] [client xxxxxxxxxxx] Premature end of script headers: /home/leszcz/public_html/fusion_admin/index.php

o co tu chodzi???
Jeszcze raz podkreslam ja nic nie kombinowa?em na stronce!!
nic a nic nie wykasowywalem.Wróci?em po 2 tyg i zasta?em taki oto stan ze na Panel Admina wejsc nie moge
A zalogowac si? mog?(bez ?adnych ruchów(modyfikacji stronki 0 Sad)
Co mam zrobi???
pomó?cie
Pozdrawiam Tomek

Shaolin
No wi?c:
500.shtml to strona b??du - je?li jej nie ma, to wy?wietla si? komunikat, jaki poda?e? w pierwszym po?cie. Strony b??dów mo?esz dowolnie modyfikowa? w cPanel X.

Dalej - internal server error czasem wyst?puje przy próbie dost?pu do Panelu Admina, zwykle ?wie?o po instalacji. Tylko ?e zwykle ust?puje on po godzinie, dwóch. Je?li ci?gle wy?wietla ci sie ten b??d, napisz maila do admina LiquidB.net - napisz, ?e ten b??d wy?wietla si? od d?u?szego czasu, to powinni co? z tym zrobi?.
working

leszcz33
Juz jest OK !!!!!!!!!!!!!!!!!
to by?a wina liquid(dostwacy free hostingu).
Dzi?ki za odpowiedz : Shaolin
Sorry za g?upi post Sad
pozdrawiam
Tomek

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl