Zobacz temat
Zlec? zainstalowanie wtyczek i modyfikacje....
|
|
sbuczkowski |
Dodany dnia 11.09.2006 20:04:36
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 12 Data rejestracji: 08.07.2006 11:16 |
A wi?c chodzi mi o zainstalowanie wtyczki z og?oszeniami. Tak jak na tej stronie http://jelenia.pl...ifieds.php . No i oczywi?cie spolszczenie jej. Mia?a by ona stanowic uzupe?nienie menu w pozycjach : Dodaj Ostatnio dodane Zarzadzaj og?oszeniami Regulamin na stronie www.powiatsuski.c... jak to jest zrobione na stronie www.jelenia.pl . Kolejno chcia?bym zmodyfikowa? menu górne. Chodzi mi o wstawienie przycisków podobnych do tych które sa na stronce jelenia.pl tzn. Katalog bran?owy, gierki online itp. Chcia?bym je wstawi? zaraz pdo menu. Moze nawet w miejsce "Artyku?y Download Forum Linki Kategorie Newsów". Oczywiscie wykonanie przycisków nale?a?o by do ciebie. Chyba ze nie masz zdolnosci do grafik to kogos znajde. Nastepnie chcia?bym aby? zainstalowa? b?d? napisa? tak? wtyczke, która dzia?a w serwisie www.jelenia.pl na stronach: "Firmy i instytucje » Dodaj firm? Przegl?daj Ostatnio dodane Opis i pomoc Zmie? dane firmy" W górnym menu. Jak zapewne zauwa?y?es mam podobne menu i chia?bym zeby u mnie wyglada?o to podobnie. Za prac? oczywi?cie zap?ace ![]() Zainteresowani niech zg?osz? sie : gg 7704676 b?d? pw. Edytowane przez Pieka dnia 11.09.2006 20:50:26 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 08:18:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost |
Przejdź do forum: |