ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Formularz w pisaniu news'ów
Doom
Witam,

Mianowicie mam takie pytanie - czy istnia?a by mo?liwo?? zrobienia formularza przy pisaniu news'a? Pytam, bo jestem pewien ?e u?atwi?oby to mi strasznie ?ycie, moja strona jest portalem informacyjnym i ka?dy tam news wygl?da prawie tak samo, tzn szata ka?dego news'a jest prawie identyczna, zawarto?? si? tylko zmienia. Trudno to wyt?umaczy?.. Na mojej stronie informuje si? userów o nowo wydanych rzeczach (przewa?nie dodatkowych postaciach) do pewnej gry 2d/mordobitki i wyglada to prawie zawsze tak, ?e zamieszczam obrazek nowej np postaci, pisze co to za postac i przez kogo zrobiona do owej gry, czym wiecej na dany dzien jest dodatków, tym wiecej opisow i obrazkow powinno by?, jak juz mogliby?cie si? domy?le?.. My?l? o formularzu, który mia?by tylko pola: "nazwa dodatku", "autor", "url obrazka", wpisywa?bym poszczególnie wymagane rzeczy i finito - zaoszcz?dzi?bym naprawde wiele czasu i nerwów. Drug? rzecz? jest to, ?e jeden 'stuff' na news to za ma?o.. dlatego jakby jeszcze mo?na bylo zrobic co? takiego ze ramek takich byloby powiedzmy 20 ( 20 x te 3 w/w pola), i jak wypelniam tylko 5 z nich, reszta sie nie liczy, by?bym wniebowzi?ty!

Po obej?enie wygl?du moich newsów o których tutaj wspomnia?em, zapraszam do linka umiejscowionego w mojej sygnaturze.

Jak zrobi? formularz wiem, interesuje mnie tylko reszta. Ka?dego rodzaju pomoc i wzkazówki, szczerze doceni?.

Sk?onny jestem w zamian za pomoc, umie?ci? button'a 88x31 u siebie. (Odwiedzin mam dziennie kolo 1200-1400)

Mam nadziej? ?e rozumiecie ocmb, pozdrawiam serdecznie.

Przenioslem/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 13.09.2006 10:47:08

http://mugenwu.com
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 08:18:17
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
marta_o
mo?e popraw najpierw wygl?d swojej strony pod Oper?, bo ja jej u?ywam i Twoja strona wogóle nie wygl?da w tej przegl?darce. Te 1200 - 1400 odwiedzin to chyba uzytkownicy IE.
a wogóle to niez?ym slangiem piszesz
--Podpis skasowany przez moderatora--
Pozdrawiam
marta

Doom
mo?e popraw najpierw wygl?d swojej strony pod Oper?, bo ja jej u?ywam i Twoja strona wogóle nie wygl?da w tej przegl?darce.

Mówi? mi ju? to kto?, dlatego jakbym wiedzia? jak to naprawi?, ju? by?oby to naprawione.

Te 1200 - 1400 odwiedzin to chyba uzytkownicy IE.

A widzisz, sami u?ytkownicy IE.. my?l? ?e nie jest ?le, jest to motywuj?ce, bo gdy naprawi? ju? problem zwi?zany z wygl?dem strony pod Oper?, dojdzie troche wi?cej user'ów.

a wogóle to niez?ym slangiem piszesz

Naprawd?? ciekawe.. bo ja widz? w?a?nie w Twojej wypowiedzi slang, nienawi?? i jad niszcz?cy ludzkie samopoczucie. Smile

slawekneo
hmm.. co do rozwalenia strony pod opera to musisz poprawic kod w button panelu (i radzil bym to kazdemu kto posiada button panel bo ma w sobie "babola" :D)
podaje kod poprawki do pliku button_panel.php
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

a co do newsow to zaraz cos wymysle :D

Doom
Bracie, wielkie dzi?ki Shock Wink Skorzystam z tego, tylko w?a?nie z?apa?em jaki? problem z monitorem Sad

Oczywi?cie z niecierpliwo?ci? czekam na formu?? kodu do zrobienia formularzu przy pisaniu news'a, po prostu extra, dzi?kuje za zaanga?owanie Smile

Pozdrawiam.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl