ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Trzecia (3) Galeria dla 6.01.xxx
JazOOn
Pragne poinformowa? ?e do Laboratorium doda?em Trzeci? (3) Galeri? dla PHP-Fusion w wersji 6.01.x.
Pliki dost?pne s? w Laboratorium w TYM dziale.

Narazie pliki przeznaczone s? tylko do CZYSTEJ instalacji galerii, nie do aktualizacji z wersji 6.00.xxx .

Niebawem zamieszcze te? pliki aktualizacyjne wraz z nowym, odpowiednio napisanym konwerterem dla Trzeciej (3) Galerii i zamieszcze w osobnej paczce o czym napewno poinformuje w tym temacie.

images4.fotosik.pl/126/353c20d1ed2e437cm.gif

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 00:35:29
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
roox
Swietnie ze robisz te kolejne galerie Jazoon no ale mam problem z 3 Galeri? który opisa?em tu
http://www.php-fu...post_41021
co ciekawe ten problem zupe?nie nie mia? miejsca przy instalacji 2 Galerii
i zupe?nie nie wiem co jest grane
Edytowane przez roox dnia 27.09.2006 18:30:44

JazOOn
Pliki aktualizacyjne do 3-ciej Galerii (aktualizujace z v6.00 do v6.01 bez straty danych) wraz z odpowiednim konwerterem dost?pne s? w laboratorium modu?ów.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Nie wiem czy trzecia via JazOOn ju? rozwi?za?a ten problem-który polega na dost?pie ka?da z galerii powinna mie? inne litery, jak do tej pory tego nie by?o-i nie mo?na by?o zarz?dza? dost?pem-oddzielnie w galeriach. Po za tym trzecia i dalej galeria ju? dawno istnia?a-widzia?em j? u u?ytkownika któremu pomaga?em i który przes?a? j? do laba-ale jak wida? ta jego-a po konsultacjach ju? w pe?ni zarz?dzalna nie wzbudzi?a zainteresowania.
S? nawet posty na forum w tej kwestii.

wlodekp.europa.pl
Pieka
Wlodku, JazOOn dodal do Lab aktualizacje 3 galerii, a nie galerie Grin
Ta, juz dawno tam jest.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Mówi? o trzeciej galerii-a nawet pi?tej u u?ytkownika dla wersji 6.01.xx a nie 6.00.
A b??dami zarz?dzania s? obj?te wszystkie bez innych liter dost?pu ka?dej w PA nie mo?na przydziela? odzielnie dost?pu ró?nym administratorom-co ma znaczenie przy du?ej ilo?ci-fotki sportowe i ka?d? opiekuje-zawiaduje inny admin.

wlodekp.europa.pl
Pieka
wlodekp napisa?/a:
Mówi? o trzeciej galerii-a nawet pi?tej u u?ytkownika dla wersji 6.01.xx a nie 6.00.
A b??dami zarz?dzania s? obj?te wszystkie bez innych liter dost?pu ka?dej w PA nie mo?na przydziela? odzielnie dost?pu ró?nym administratorom-co ma znaczenie przy du?ej ilo?ci-fotki sportowe i ka?d? opiekuje-zawiaduje inny admin.

A ja mowie o tym, ze to jest aktualizacja, a nie jak pisales wyzej nowa galeria.
Co do uprawnien, to jaki problem zamienic literki w plikach, a nastepnie dodac takie uprawnienia przez phpMyAdmina?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Dobra nie b?dziemy si? spiera?-chcia?em powiedzie? tylko, ?e ju? instalki tych galerii powinny to posiada?-bo to nie jest problem dla nas-ale b?dzie nasz pó?niej na forum.

wlodekp.europa.pl
Pieka
wlodekp napisa?/a:
Dobra nie b?dziemy si? spiera?-chcia?em powiedzie? tylko, ?e ju? instalki tych galerii powinny to posiada?-bo to nie jest problem dla nas-ale b?dzie nasz pó?niej na forum.

Wiem i dlatego trzeba deptac po pietach JazOOn'owi, zeby pilnowal tego typu rzeczy.
Niby drobiazg, ale potrafi dac w d.... Szczegolnie na forum Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
tak ale zwa? ?e Dodatkowa galerie wpierw napisa? zszywak.I u niego równie? by?y 1 literki do zarz?dzania wszystkimi Galeriami.

Pieka
JazOOn napisa?/a:
tak ale zwa? ?e Dodatkowa galerie wpierw napisa? zszywak.I u niego równie? by?y 1 literki do zarz?dzania wszystkimi Galeriami.

Oczywiscie, ale Ty zajmujesz sie tym juz duzo, duzo dluzej od wymienionego, wiec mysle, ze najwyzszy czas poprawic ten blad, zamiast kontynuowac z nim Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
jednak jest to AKTUALIZACJA starej galeri czyli wszystko musi pozosta? tak jak by?o by userzy mogli kontynuowa? star? galerie. tam nie by?o osobnych literek do zarz?dzania wszystkimi galeriami i gdybym je w aktualizacji zrobi? pokomplikowa?o by to sprawe-np. admini (nie mowie o SA) nie mieli by dostepu do nowej galerii po aktualizacji mimo iz na starej mieli. Chce po prostu zachowa? wszelkie ustawienia i informacje ze starej galerii

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl