ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brak zdj?? w slideshow random photo panel
roox
Mam pro?b? do specjalistów .Czy móg?by kto? pomóc i dostosowa? infusiona slideshow random photo panel do php-fusiona 601.4 Zainstalowa?em t? wtyczk? , panel ?adnie wszed? ,wida? efekty przej?? "zdj??" i opisy zdj?? -tyle tylko ?e zamiast zdje? wyswietlaj? si? w panelu bia?e t?a z czerwonym krzyzykiem . Pomocy

slideshow_random_photo_panel
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Z góry dzieki za wszelk? pomoc w tym temacie
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:42:50

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 06:36:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Taka wersja do PF'a 6.01.xxx ju? istnieje i nosi chyba nr. v2.0. Nie ma potrzeby dostosowywa? tej wersji do PF'a 6.01.4. Problemem mo?e by? za to to, ?e masz stron? na yoyo.pl. Zreszt? mo?esz poda? adres swojej strony...
Je?li masz na yoyo.pl to zobacz TEN temat...
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:46:50
as

roox
nie mam na yoyo drogi asie
mam stron? na czeskim serwerku ic.cz czy to moze miec wp?yw wg ciebie na funcjonowanie tego moda ?
Zainstalowa?em t? dostosowan? versj? v2.0 . Nie zmieni?o to sytuacji niestety
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:46:38

as
To mo?e nie mie? w tej sytuacji znaczenia, ?e masz stronk? na czeskim serwerze... wystarczy, ?e ten czeski serwer charakteryzuje si? podobnymi cechami jak yoyo.pl. Ci??ko uzna?, bo tak naprawd? wielu userów ma ten MOD zainstalowany i nie wida? masowego wnoszenia uwag co do jego funkcjonalno?ci..
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:46:23
as

Pieka
Ktora wersje tego panela sciagnales?
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:46:15
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
roox
teraz juz t? wersj? v 2.0 dostosowan? do PF 601.4 któr? podpowiedzia? mi as
ale nic to nie zmieni?o . Pi?knie smiga ten slideshow tylko ?e niestety bez zdje? .Pozdrawiam dzieki za zainteresowanie i nadal licz? na pomoc
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:46:09

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Nie ma takiej mo?liwo?ci, ?eby ten panel nie chodzi?. Wersje s? dwie:
1. Przystosowana do serwerów z za??czon? funkcj? safemode-wtedy galeria tworzy tylko jeden album i wszystkie fotki wrzuca do jednego wora.
2. Bez safemode galeria tworzy albumy w katalogu photoalbum typu: album_1, album_2, album_..... i w poszczególnych albumach wstawia zdj?cia.
Pomylenie wersji infusiona powoduje objaw opisany powy?ej-s? ró?ne struktury katalogu zdj?? i ich nie widzi, a napisy id? z bazy i zawsze b?d?.
U mnie teraz na 6.01.6-ale ni?ej we wszystkich 01 nie ma te?, problemu.
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:45:58

wlodekp.europa.pl
roox
w?odek widocznie jednak jest taka mozliwosc której nie dopuszczasz myslowo skoro wbrew twoim twierdzeniom ten panel ?mie jednak nie chodzic w moim przypadku - to chyba logiczne .Nie wiem czy serwer którego uzywam www.ic.cz pracuje w trybie safe mode i jesli mi powiecie jak si? tego dowiedziec to skorzystam z tej wiedzy i bardzo wam za ni? podziekuj? wersja PF 601.4 o pomy?ce nie moze byc mowy bo testowa?em to dzis ca?y dzien .Domyslam si? ze napisy id? z bazy a zdj?cia znik?d , ale poradzcie mi co zrobic zeby by?o dobrze w takim przypadku . Jesli ktokolwiek zechce sie zainteresowac tym przypadkiem to na gg 3514850 udost?pni? stron?
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:45:48

Pieka
roox napisa?/a:
w?odek widocznie jednak jest taka mozliwosc której nie dopuszczasz myslowo skoro wbrew twoim twierdzeniom ten panel ?mie jednak nie chodzic w moim przypadku - to chyba logiczne .Nie wiem czy serwer którego uzywam www.ic.cz pracuje w trybie safe mode i jesli mi powiecie jak si? tego dowiedziec to skorzystam z tej wiedzy i bardzo wam za ni? podziekuj? wersja PF 601.4 o pomy?ce nie moze byc mowy bo testowa?em to dzis ca?y dzien .Domyslam si? ze napisy id? z bazy a zdj?cia znik?d , ale poradzcie mi co zrobic zeby by?o dobrze w takim przypadku . Jesli ktokolwiek zechce sie zainteresowac tym przypadkiem to na gg 3514850 udost?pni? stron?

Po pierwsze sa dwa rodzaje tego panela, o czym pisalem juz wiele razy!
Dla galerii z pojedynczym albumem oraz dla galerii wieloalbumowej.

Jak dowiedziec sie, czy serwer pracuje w safe_mode? Ty nas o to pytasz?
Masz swoj Panel Admina, w nim PHP Info, wiec moze sie z nim zapoznasz blizej?
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:45:41
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
roox
pieka ,as,wlodekp serdeczne dzieki wam za podpowiedzi - ju? wszystko gra z tym panelem , zmyli? mnie fakt ?e posiadam dwie galerie i dlatego nie instalowa?em moda przeznaczonego dla pojedynczej galerii lecz t? drug? wersje . Teraz ju? smiga extra.
Ps. a gdybyscie mi jeszcze z tym temacikiem pomogli ?
http://www.php-fu...ad_id=7806

Jeszcze raz dzieki ,pozdro dla wszystkich temat mozna zamkn?? Wink
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:45:34

Chcesz pomocy, patrz mój podpis-ta formu?ka jest tam po to-?EBY MÓC POMÓC-a Ty ca?kowicie to uniemo?liwiasz-na marginesie safemode w??cza wiele ogranicze?, ale nie do bazy z PA Fusion-dodawanie sprawdzi?em-bo ja mog? sobie w??czy? safemode. A jedyne co wiem oTwoim systemie to 6.01.4 i safemode. Wybacz limit jasnowidzenia-WYCZERPANY!
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:45:27

wlodekp.europa.pl
roox
dziekuj? wlodekp nie doczyta?em twojego podpisu w tym permanentnym wkurzeniu - sorki i dziekuj? jeszcze raz za ka?d? kropl? wiedzy i doswiadczenia która skapne?a miedzy innymi z Twoich ust Cool
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:45:19

Przecie? ja chce Ci pomóc w drugiej kwestii Twój link do tematu-czekam na adres strony-trzecia galeria o to pyta?e??
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:45:10

wlodekp.europa.pl
roox
jasne juz podaj? Wink
www.stopka.ic.cz
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:45:08

Tazzz
Cze??, mam podobny problem cho? s? pewne ró?nice...Smile jak mi si? zdaje. Mam wy??czony tryb safe mode, stworzone albumy (chyba z 4) i zainstalowan? v6.01.xxx-INF-slideshows_random_photo_panel_v2.0 - jak wynika?o z opisu to ta do wielu albumów. Stronka ?miga na moim serwerze a fusion jest w wersji 6.01.10. Problem w tym, ?e mog? dodawa? zdj?cia tylko do jednego albumu, a do pozosta?ych nie. Przy losowym pokazie zdj?? nie wy?wietlaj? si? ?adne "x"-y, ale same "go?e" podpisy, zdj?cia te? niby si? dodaj? ale nie wida? ich w podgl?dzie, po dodaniu. Adres stronki to www.lkpsudety.eu.
Dzi?kuj? za wszelk? pomoc.
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 12:42:24

Pieka
Przeciez na Twojej stronie poprawnie dziala ten panel.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Tazzz
Tak ?rednio poprawnie (patrz za??cznik) - jest chyba 10 zdj??, w tym 9 z jednej galerii normalnie pokazuje a 1 z drugiej galerii jak wida? na screenie.
Tazzz dodał/a następującą grafikę:
nowy-1.jpg

Pieka
Tazzz napisa?/a:
Tak ?rednio poprawnie (patrz za??cznik) - jest chyba 10 zdj??, w tym 9 z jednej galerii normalnie pokazuje a 1 z drugiej galerii jak wida? na screenie.

A jak ma wedlug Ciebie pokazac zdjecie, ktorego nie ma? Pomysl..
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Tazzz
Pieka, no przecie? o tym pisze, ?e chce doda? zdj?cie i nag?ówek informuje, ?e dodano a na dole nie wy?wietla si? ?adna miniaturka. Nie twierdz?, ?e to wtyczka nawala tylko szukam rozwi?zania u kogo? kto mo?e pomóc, czyli np. u Ciebie. Wygl?da to troch? tak, jak by niew?a?ciwie co? w tych bibliotekach GD dzia?a?o, ale przecie? do 1-szej galerii dodaje bez problemu.

Pieka
Tazzz napisa?/a:
Pieka, no przecie? o tym pisze, ?e chce doda? zdj?cie i nag?ówek informuje, ?e dodano a na dole nie wy?wietla si? ?adna miniaturka. Nie twierdz?, ?e to wtyczka nawala tylko szukam rozwi?zania u kogo? kto mo?e pomóc, czyli np. u Ciebie. Wygl?da to troch? tak, jak by niew?a?ciwie co? w tych bibliotekach GD dzia?a?o, ale przecie? do 1-szej galerii dodaje bez problemu.

To juz kolejny Twoj post nie majacy nic wspolnego z tematem.
Moja wyrozumialosc tez ma swoje granice.
Nazwa tego tematu brzmi: Brak zdj?? w slideshow random photo panel, a nie brak zdjec w galerii.
Masz problem z serwerem? W takim razie polecam kontakt z administratorem serwera, poniewaz nie ma to nic wspolnego z PHP-Fusion.

Poza tym, pisales o tym juz wczesniej, w przynajmniej jednym temacie i otrzymales odpowiedzi od wlodekp i ode mnie.
Edytowane przez Pieka dnia 30.09.2007 13:12:59
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl