Zobacz temat
Bot na IRC'u
|
|
dex |
Dodany dnia 12.10.2006 22:05:36
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 212 Data rejestracji: 16.08.2006 15:18 |
Chcia?bym w tym miejscu zaapelowa? do wszystkich o korzystanie z naszego kana?u IRC, jest to najszybszy sposób wymiany wiedzy oraz mo?liwo?? poznania spo?eczno?ci PHP-Fusion'a. Specjalnie dla wszystkich u?ytkowników naszego kana?u uruchomili?my eggdropa [Didi], który b?dzie Wam s?u?y? pomoc?, oto niektóre z jego opcji: !cmds - lista wszystkich dost?pnych opcji na kanale !pomoc - info jak zarejestrowa? swój Nick !strona - sprawdza, czy aktualnie strona http://www.php-fu... jest dost?pna !os - informacje o oprogramowaniu serwera danej strony I wiele innych takich jak: !ripe, !google, !ip, !dns... Bot wysy?a równie? informacje z wa?nych dla u?ytkowników PHP-Fusion kana?ów RSS, mi?dzy innymi z naszego jak i z brytyjskiego. Uko?czona jest równie? wtyczka, dzi?ki której Nasz eggdrop b?dzie pe?ni? funkcj? postbota, czyli b?dzie podawaj informacje o ka?dym nowym po?cie na forum [opó?nienie oko?o 2 sekund od zapastowania] ?ycz? mi?ego sp?dzania czasu na IRC i zapraszam do korzystania z Bota, oczywi?cie Didi jest uczulona na zasady net-etykiety, wi?c 90% prób uprzykrzania ?ycia na kanale innym userom b?dzie przez ni? karana [kick, kickban itpr30;] Pozdrawiam Dex |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 08:21:45
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 12.10.2006 22:28:24
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Widze, ze dzialasz ![]() I bardzo dobrze!! ![]() Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |