ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z dat? i czasem!!
xman
Nie wiem co jest ale na mojej stronie nie ma nigdzie daty,jak napisze np. newsa,to pod spodem pisze dodany przez: xman,dnia:... i tu nic nie ma,nie wiem dlaczego FrownFrown,mo?e co? mam ?le w ustawieniach strony odno?nie daty i czasu (czas te? si? nie wy?wietla).Aha i data wy?wietla mi si?,ale tylko w tym górnym panelu i to po angielsku a ja chc? j? po polsku tylko nie wiem jak,j?zyk na stronie jest polski.POMÓ?CIE !! FrownFrownFrown adres mojej stronki tak od wrazie czego: www.xmans.prv.pl

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 00:00:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
xman
Ej dobra napiszcie mi tylko co macie wpisane w pola w ustawieniach daty i czasu w panelu admina,bo ja tam chyba co? pochrzani?em,tam by?o co? takiego: %A %B %D %Y lub co? podobnego bo ju? nie pami?tam...w ka?dym b?d? razie to by?o na pocz?tku,po zainstalowaniu fusiona,a ja to zmieni?em na zwyk?e daty i czas Frown,wiem ?e ?le to zrobi?em,bo teraz pod ka?dym newsem itp. mam tak? sam? dat? i czas...Frown (chociarz by?y one dodawane w ró?nych dniach i innych porach...Pomó?cie mi !! Napiszcie co powinno by? wpisane w ustawieniach daty i czasu w polu:
Krótka data:
D?uga data:
Data forum:
Strefa czasowa:
Odrazu mówie ?e w ?adnych plikach nie grzebalem,sam nie wiem,napiszecie co wiecie na ten temat,mo?e to pomo?e Frown. Z góry dzi?ki. Od wrazie czego adres mojej stronki: www.xmans.prv.pl

Hayne
Krótka data: %d %b : %H:%M
D?uga data: %B %d %Y - %H:%M:%S
Data forum: %d-%m-%y %H:%M
Strefa czasowa: 0

http://extreme-fusion.pl/news.php
xman
WIELKIE DZI?KI Pomurnik,s? jeszcze porz?dni ludzie na tym forum,heh nie trzeba by?o tak wiele,wystarczy?o poda? mi tylko te informacje i git. Z fusionem zacze??m dopiero nie dawno Grin,dlatego mam jeszcze problemy,aha i jeszcze jedna pro?ba,teraz te daty i czas s? ju? dobre,tylko s? one w j?zyku angielskim,jak zrobi? ?eby by?y po polsku ?? Sami zobaczcie www.xmans.prv.pl ?? Sad

xman
PYTAM JESZCZE RAZ,wie kto? gdzie mam zmieni?,aby ta data pod newsami itp.,by?a po polsku,a nie po angielsku jak to jest w moim przypadku www.xmans.prv.pl SadSad

Miwhoo
ja dorzuci?em moda "news archive" i jak wybiera si? miesi?c z którego ma pokaza? newsy, to nazwa jest po angielskiemu. Jak to zmieni? na PL? Zmienia?em tak zegar na polsk? wersj?, wg. opisu na forum, ale teraz nie mog? tego odszuka?. Dajcie zna?, jak jkto? wie co i jakSmile
Z góry dzi?ki...Wink
W jedno?ci si?a!!

www.lan.plastcom.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl