Zobacz temat
| 
 Modyfikacja szablonu strony 
 | 
|
| Nolan | 
 Dodany dnia 25.10.2006 19:45:49 
 | 
| 
 Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 25.10.2006 19:42  | 
Witam![]() W jaki sposob edytowac w tym CMSie tekst w stopce (footer- "Powered By..."  , oraz przestawic nieco elementy np. logo umiescic pod poziomym menu lub manipulowac pozycja paneli? | 
| 
 | 
|
| W?cibski Go?? | 
					 Dodany dnia 04.11.2025 03:10:59 
				 | 

| 
					Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze  | 

| 

| IP: localhost | |
| pawkow | 
 Dodany dnia 25.10.2006 19:54:00 
 | 
| 
 Bywalec ![]() Postów: 538 Data rejestracji: 05.06.2005 08:27  | 
render_footer w theme.php lub ustawienia strony w panelu admina
 Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje. 
 | 
| 
 | 
|
| marpar | 
 Dodany dnia 25.10.2006 20:25:39 
 | 
| 
 Bywalec ![]() Postów: 535 Data rejestracji: 30.09.2005 20:02  | 
 Nolan napisa?/a: Witam ![]() W jaki sposob edytowac w tym CMSie tekst w stopce (footer- "Powered By..."  , oraz przestawic nieco elementy np. logo umiescic pod poziomym menu lub manipulowac pozycja paneli?przeciez logo jest nad poziomym menu ;D ale jak chcesz manipuplowac tymi panelami bo nie czaje   Poprostu wybierasz miejsce w themie gdzie chcesz zeby dany panel by? i go dam doczepiasz za pomoc? "INCLUDE"pozdro! ![]()  | 
| 
 | 
|
| Nolan | 
 Dodany dnia 25.10.2006 20:49:20 
 | 
| 
 Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 25.10.2006 19:42  | 
 marpar napisa?/a: przeciez logo jest nad poziomym menu ;D ale jak chcesz manipuplowac tymi panelami bo nie czaje   Poprostu wybierasz miejsce w themie gdzie chcesz zeby dany panel by? i go dam doczepiasz za pomoc? "INCLUDE"pozdro! Ja napisalem ze chcialbym zeby bylo pod a nie nad jak jest domyslnie   Co mam wpisac w include? Nazwe panelu?Dzieki za odp ![]() Pozdr.  | 
| 
 | 
|
| marpar | 
 Dodany dnia 25.10.2006 20:58:24 
 | 
| 
 Bywalec ![]() Postów: 535 Data rejestracji: 30.09.2005 20:02  | 
 Nolan napisa?/a: marpar napisa?/a: przeciez logo jest nad poziomym menu ;D ale jak chcesz manipuplowac tymi panelami bo nie czaje :P Poprostu wybierasz miejsce w themie gdzie chcesz zeby dany panel by? i go dam doczepiasz za pomoc? "INCLUDE" pozdro! Ja napisalem ze chcialbym zeby bylo pod a nie nad jak jest domyslnie:P Co mam wpisac w include? Nazwe panelu? Dzieki za odp:) Pozdr. No to znajdujesz w pliku theme.php kod opowiadaj?cy za belke i umieszczasz pod nim logo :p (niewiem jakiego masz thema wiec nic wiecej nie powiem ) musisz wpisac adres panelu pozdro! Edytowane przez marpar dnia 25.10.2006 20:59:34 ![]()  | 
| 
 | 
|
| Przejdź do forum: | 

, oraz przestawic nieco elementy np. logo umiescic pod poziomym menu lub manipulowac pozycja paneli?

Poprostu wybierasz miejsce w themie gdzie chcesz zeby dany panel by? i go dam doczepiasz za pomoc? "INCLUDE"