ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Lamerstwo :P
Johny
No wi?c robie taki temacik bo ju? mnie co? trafia od tych lamusów Wink W tym temacie piszcie o lamerskich stronach Pfft Ja zaczn? pierwszy. No wi?c dzisiaj buszuj?c po forum wlaz?em sobie do tematu "wasza weso?a twórczo??" i do tematu pana @Piotrroger... Oczywi?cie by? link do jego stronki no wi?c wszed?em na ni? i jako wzorowy "odwiedzacz" pierwsze co zrobi?em to ruszy?em do regulaminu. Oczywi?cie regulamin zer?ni?ty na cacy z mojego portalu. Zmienione tylko by?o to ?e za wykroczenie jest minusowy punkt czy jako? tak,a u mnie jest ostrze?enie.... jego strona to www.24h.boo.pl a moja www.funs.xt.pl... Zerknijcie ocencie to.

btw. pod regulaminem pisze ?e jego kopiowanie jest zabronione :/

www.dobre-filmy.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 14:57:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
wiesz co to znaczy lamer? tylko lamer nazywa innych lamerami nie znaj?c znaczenia tego s?owa.

a tak przy okazji to jest napisanemówi?c mo?e si? zdarzy? tak powiedzie? ale w pi?mie? to jest dopiero lamerstwo z dziedziny gramatyki j. polskiego
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

marpar
SebaZ napisa?/a:
wiesz co to znaczy lamer? tylko lamer nazywa innych lamerami nie znaj?c znaczenia tego s?owa.

a tak przy okazji to jest napisanemówi?c mo?e si? zdarzy? tak powiedzie? ale w pi?mie? to jest dopiero lamerstwo z dziedziny gramatyki j. polskiego

Co nie zmienia faktu ze kopiowanie materia?ów z innych stron nie jest fair wobec innych uzytkowników sieci...
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Johny
@SebaZ no to mnie potraktowa?e?... Ale jednak nic nie napisa?e? o tym kopiowaniu Wink pzdr.

www.dobre-filmy.pl
mugolek
ale chmstwo. ca?kowicie zer?ni?te. kto? nad tym pracowa? a ten Ctrl+C i Ctrl+V.

www.gimnazjum-ranizow.yoyo.pl
myrcin
Johny, a pisa?e? do tego kolesia maila w tej sprawie, ja mia?em podobnie nieprzyjemno?ci i na szcz??cie odpowiedni mail do takiej osoby wystarczy?...

SebaZ napisa?/a:

Ta forma jest ju? "dopuszczalna", ale i tak uznawana za potoczn?... takie jest orzeczenie Rady J?zyka Polskiego w tej sprawie, cho? dla wielu osób i tak ta forma pozostanie b??dem, co nie zmienia faktu, ?e pospieszy?e? si? SebaZ z tym gramtycznym lamerstwem...

http://www.magnetic-esports.net/
crasch
Nie chcecie wiedzie? jakie przyjemno?ci ja mia?em Grin na niektórych sajtach spotykam moje artyku?y, buszuj?c po necie natrafi?em na rosyjsko-j?zyczn? sajt który kopiowa?a odemnie co si? tylko da?o. Kiedy indziej trafi?em na jak?? stronke o GTA która równie? skopiowa?a przedewszystkim theme strony.. Có?, jest tego wiecej - nic z tym nie zrobimy. A jak ju? kto? podejmnie wyzwanie, to walka z takimi osobnikami jest bardzo ?mudna i nie przyjemna (do?wiadcza?em na w?asnej skórze). To co Ty Johny do?wiadczasz (kopiowanie regulaminu) to jeszcze nic, uwierz mi.
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
crasch napisa?/a:
Nie chcecie wiedzie? jakie przyjemno?ci ja mia?em Grin na niektórych sajtach spotykam moje artyku?y, buszuj?c po necie natrafi?em na rosyjsko-j?zyczn? sajt który kopiowa?a odemnie co si? tylko da?o. Kiedy indziej trafi?em na jak?? stronke o GTA która równie? skopiowa?a przedewszystkim theme strony.. Có?, jest tego wiecej - nic z tym nie zrobimy. A jak ju? kto? podejmnie wyzwanie, to walka z takimi osobnikami jest bardzo ?mudna i nie przyjemna (do?wiadcza?em na w?asnej skórze). To co Ty Johny do?wiadczasz (kopiowanie regulaminu) to jeszcze nic, uwierz mi.

ja mialem podobnie
zer?neli cala strone prócz theme, wieksszosc modów a strone nazwali Big Power Portal... (moja to Power Portal)
nawet nazwy nie umieli wymyslec
Edytowane przez JazOOn dnia 22.11.2006 02:25:24

Pieka
JazOOn napisa?/a:
zer?neli cala strone prócz theme, wieksszosc modów a strone nazwali Big Power Portal... (moja to Power Portal)
nawet nazwy nie umieli wymyslec

Daj linka Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
no to by?o do?? dawno Smile jakies 8 miechów temu Smile ale troche powalczy?em i skonczyli dzia?alno?? Smile zreszta crasch te? widzia?....

Johny
To jest naprawd? chamstwo... Jakby przynajmniej zapyta? mo?e by?my si? jako? dogadali. A nie tak wykrada? komu? ze stronki Pfft @myrcin nic do niego nie pisa?em Pfft
Edytowane przez Johny dnia 22.11.2006 15:19:44

www.dobre-filmy.pl
SebaZ
marpar napisa?/a:
Co nie zmienia faktu ze kopiowanie materia?ów z innych stron nie jest fair wobec innych uzytkowników sieci...
dok?adnie
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl