ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Klanowki/Mecze
ioio
siema
mam problem, szukalem na forum tutaj i na eng i nie znalazlem nic o tym, chodzi mi o to czy jest jakis skrypt czy cos dzieki czemu mozna wyswietlic na stronie glownej np 5 ostatnich wynikow klanowek ktore wczesniej sie wpisalo? cos tak jak na stronce http://www.team-p...
wiem ze do php nuke i innych sa takie ale m isie fusion spodobal i chcialbym z nim popracowac - a moze ktos takie potrafi zrobic? bardzo bym byl wdzieczny i chyba nie tylko ja Smile
z gory dzieki za odpowiedz Smile

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 03:35:56
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zer0
Ju? kiedy? zrobi?em co? takiego i dzia?a?o SUPER! Jak b?d? mia? wi?cej czasu to si? tym zajm?. Narazie nie mam okienek w grafiku... ;)

- ww.old
PS. SebaZ mi ?wiadkiem, ?e to planowa?em... :P
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

ioio
ooo super Grin to czekam z niecierpliwoscia :> Smile

zer0
Done:
http://www.tekum....eadmore=24

GoodLuck! :)
- ww.old

Dytryk_z_Bern
Jakby to napisa?, ?eby nie "przes?odzi?"... z n a k o m i t a i bardzo potrzebna praca... Pozdrawiam Was Smile
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
zer0
Zapomnia?em doda?, ?e jest to do wersji 5.01... :)

- ww.old

Xen
Dobry mod - jednak pod gry typu CS. Ja ju? go zmodyfikowa?em i zamiast punktów mo?na wstawia? czas (robi? pod gr? Enemy Territory), dosz?o kilka zmian kosmetycznych a teraz dodam mo?liwo?? dodawania flagi z jakiego kraju jest przeciewnik. More info soon ..

SebaZ
sama idea takiego czego? i podstawa ju? jest. Teraz ju? ka?dy musi sobie dostosowac do konkretnej gry tak jak ty to robisz.

Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

ioio
o wow bomba Grin dzieki - i o to chodzilo ^^ jeszcze raz dzieki Smile

zer0
Xen: nie mog?em tego robi? pod ka?d? gre, bo bym musia? te? do Tetris'a robi?. Wink Wa?ne, ze mo?na wi?cej ni? edycja z poziomu FTP... Wink

- ww.old

jasper
ww.old napisa?(a):
Zapomnia?em doda?, ?e jest to do wersji 5.01... Smile

- ww.old

znaczy sie, nie bedzie dzia?ac pod 5.00 ?

http://hc-clan.ovh.org
zer0
Mo?e dzia?a? (95%) - cho? nie jestem pewny... Smile

- ww.old

SebaZ
po przerobieniu include na require_once powinno
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

zer0
Na odwrót - require_once -> require ... Smile

- ww.old

SebaZ
????ShockShock

zer0
Ty chcesz zmienia? 5.00 na 5.01, (require na require_once), a to jest dostosowane do 5.01 i kolega si? pyta? czy pójdzie na 5.00, wi?c (require_once na require). Albo si? myl? - nie wiem - zakr?ci?e? mnie. Je?li urazi?em dum?, to zwracam honor... Wink

- ww.old

SebaZ
nie na require tylko require_onc e na include

n3co
A mi to nie dzia?a :/ znaczy sie wszystko gra lae jak dodam mecz to go nie dodaje i nie wiec o co biega . Plz help

sss_snake
Witam
Wszed?em to poszukujac czegos takiego i widze ze rozmawialiscie juz o czyms takim tylko jakos nie moge znalesc tego moda, czy moze ktos wskazac gdzie go moge znalezc? wielkie dzi?ki z góry

//skasowa?em Twój post poni?ej, bo napisa?es go podwójnie
Edytowane przez BlackDog dnia 29.03.2005 09:17:16
sssSnake

Hayne
mowish >> mash :

dodalem Clanwarsa na Shadows.dog.pl

normalnie byl na eXtreme fusion ale padl im server :/

http://extreme-fusion.pl/news.php
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl