ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
kto pierwszy rzuci kamie??
qwertyuiop
No wi?c witam wszystkich u?ytkowników...
By? mo?liwe, ?e tylko nieliczni przeczytaj? tego posta, gdy? mog? zosta? usuni?ty z listy, albo dostane banana od razu... ale trudno.
Chcia?em zrobi? wszystkim niespodzianke, bo nie jestem mo?e z wykszta?cenia informatykiem, ale uwielbiam zabawe zwi?zan? z robieniem stronek, a support uwa?am za konkretn? enklaw? ludzi znaj?cych si? na rzeczy w mniejszym lub wi?kszym stopniu.
Ale mo?e przejd? do rzeczy... otó? le??c sobie wieczorkiem w cieplutkim ló?eczku wymy?li?em, ?e zapodam na forum przed ?wietami (?eby fina? by? akurat na wigili?) choinke i ka?dy, kto b?dzie chcia? sciagnie ja sobie i dorzuci jaki? gad?et typu bombka, ?a?cuch, prezent ... (po konkursie na logo stwierdzi?em, ze jest tu troche ch?opa znaj?cych si? na grafice i b?dzie to piku? dla wi?kszo?ci), ?eby nie by?o bajzlu ka?dy mia? napisa? posta "ubieram choinke" i potem go edytowa? i wrzuci? ubran? przez siebie (liczy?a by si? tylko finezja) ... i tak nast?pny i nast?pny... do ?wi?t cho?by nawet ubra?o j? kilka osób i tak by?o by przyjemnie (przynajmniej tak mi si? zdawa?o). Ale dalej ... no wi?c stwierdzi?em "nie mam wielkiego do?wiadczenia, wi?c zwróc? si? do speców od grafiki" (przegl?dn??em stronki u?ytkowników i wybra?em jednego - niewa?ne kogo), oczywi?cie napisa?em do administracji... te? niewa?ne do kogo (ps Arox dzi?ki, jako jedyny odebra?e? mój plan pozytywnie).
Ale gadam i gadam a dowodów nie ma... screen poni?ej przedstawia dok?adn? wiadomo??. Opisa?em j?, bo nie ocenia si? kogo? po jednym po?cie (chyba, ?e ja spad?em z tej samej choinki co wymy?li?em)

images1.fotosik.pl/308/2172edf30317ec56.jpg

Mo?e minimalnie przesadzi?em, ale trudno sta?o si?:
wi?c oficjalnie przepraszam tego co nazwa?em go "chamem" chocia? on sam doskonale wie, ze tak o nim nie uwa?am

A tego kto mnie podkablowa? bez wymiany nawet jednego wyrazu ze mna, ?ycz? ... udanej eliminacji kolejnych u?ytkowników supportu...

Z powa?aniem i szacunkiem dla reszty:
qwertyuiop
czyli
mgr Jaros?aw Rusek

PS jak macie rzuca? to tylko otoczakami Grin

Poprawilem fotke, bo byl blad w technice/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 18.12.2006 22:04:43

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 14:57:40
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Nie mam tyle krzepy, aby Mount Everest dzwignac...

omc inz Robert aka Wooya
Edytowane przez Wooya dnia 18.12.2006 22:07:04
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Piotrroger
Nie wiem o co tu chodzi, ale pomys? z choink? jest ?wietny.

http://spartabks.boo.pl
jantom
A có? my mamy uczyni?? Sam ?e? zobaczy?, ?e my dra?liwym tworem tego Supportu jeste?my, jednako? ujrza?e? sw? win?. Jedynym co zostaje, to wybaczy? w tym ?wi?tecznym okresie, a w najgorszym wypadku wsadzimy Ci? na czubek choinki (a mo?e czubek choinki w Ciebie? wybór pozostawiam zainteresowanemu)Wink

http://jantom.info
Pieka
qwertyuiop napisa?/a:
..oczywi?cie napisa?em do administracji... te? niewa?ne do kogo (ps Arox dzi?ki, jako jedyny odebra?e? mój plan pozytywnie)...

Dziekuje po raz enty...
W takim razie jak to nazwiesz?
Do qwertyuiop
Data 16 grudzie? 2006 12:36
Temat RE: koncepcja
Czesc Smile

Jestem za, wiec masz zielone swiatlo Smile

To jest jeszcze ciekawsze od tresci PW, w przypadku ktorej nie chodzi o jej jakosc, tylko o sposob przedstawienia.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
qwertyuiop
Wooya: Grin
Piotrroger: widzisz, alf? 145 i omeg? 3.0 nie jestem
jantom: masz jakie? zboczenia widze, najpierw mnie na pal chcesz nabija? potem na choinke ... zaczynam si? ba? bardziej ni? tych kamieni Smile
Pieka
Od Pieka
Data 17 grudzie? 2006 19:07
Temat RE: koncepcja
Witam,

Moze masz ochote sie ustosunkowac do ponizszego:
http://www.fotosi...6520f.html

Mozesz oczywiscie nic nie pisac, i byc moze nie pogorszyc swojej sytuacji.

nic nie pisze ...
Edytowane przez qwertyuiop dnia 18.12.2006 22:41:02

Pieka
Chcesz mnie sprowokowac? To jest odpowiedz koncowa i nie ma nic do rzeczy jesli chodzi o moje zapatrywania wzgledem przedstawionego pomyslu.
Bylem za, a Ty "raczyles" napisac kilka postow wyzej, ze nie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
qwertyuiop
Pieka usu? ten temat, bo to zmierza w zupe?nie innym kierunku ni? mia?o zmierza? !
Edytowane przez qwertyuiop dnia 19.12.2006 09:47:41

SebaZ
ty sam nie wiesz do czego mia?o to zmierza?. Ja nie zrozumia?em o co tu chodzi. Co? tam o choince, o Twoim pomysle, o kilku PW, o rozmowie z adminami i NIC WIECEJ. Jednym s?owem napisa?e? pierdo?y to i masz pierdo?y...
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Piotrroger
qwertyuiop napisa?/a:
Piotrroger: widzisz, alf? 145 i omeg? 3.0 nie jestem

?? Gdzie ja co? takiego napisa?em ??

http://spartabks.boo.pl
Johny
We?cie dajcie spokój i zostawcie biednego bezbronnego @qwertyuiop'a... Jak dla mnie bardzo ciekawy pomys?, i nie moge zrozumie? jak niektórzy go nie mog? zrozumie? xD Pokój ludziska ?wi?ta id? Wink

www.dobre-filmy.pl
Krzysztofer
te? uwa?am ?e to dobry pomys? ! Smile róbmy choink? a na czubek choinki mozecie dac mnie(jestem sadomasochist?) Grin

www.Game-World.xx.pl
Pieka
Johny napisa?/a:
We?cie dajcie spokój i zostawcie biednego bezbronnego @qwertyuiop'a... Jak dla mnie bardzo ciekawy pomys?, i nie moge zrozumie? jak niektórzy go nie mog? zrozumie? xD Pokój ludziska ?wi?ta id? Wink

Chyba nie rozumiesz czegos. Od samego poczatku jestesmy otwarci na Wasze propozycje, a kolega @qwertyuiop ma od calej administracji zielone swiatlo, o czym doskonale wie.
Teraz rodzi sie pytanie... O co mu chodzi? Dlaczego zamiast realizowac swoj bardzo fajny i ciekawy pomysl, woli zakladac takie tematy?

Pytanie nastepne, czy ma zamiar wprowadzic to w czyn, czy tylko na tyle go stac? Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Johny
Pieka napisa?/a:
Pytanie nastepne, czy ma zamiar wprowadzic to w czyn, czy tylko na tyle go stac? Wink

My?le ?e sta? go na wiele Wink

www.dobre-filmy.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl