ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z rejestracj? u?ytkowników
bonsai_tree
Mam PHP-Fusiona 6-01-6 na serwerze OVH i przy rejestracji u?ytkownika przy w??czonej opcji "weryfikacja adresu e-mail przy rejestracji" pojawia si? taki komunikat.
Rejestracja nie powiod?a si?

Wys?anie listu z Twoimi danymi nie powiod?o si?, prosimy skontaktowa? si? z Administratorem Strony.

Dodatkowo CMS nie wysy?a listów z przypomnieniem zapomnianego has?a. Wie kto? dlaczego?

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 01:34:46
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Dlatego, ze nie dziala sendmail na darmowych kontach? Angry
Nie szukales, a odpowiedzi sa na forum.. Ale po co, nie?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
encelados
Ja mam stron? PHP-Fusion w serwisie Yoyo. Tam nie blokuj? funkcji "sendmail". Robi?em prób? i mail z linkiem aktywuj?cym nowo zarejestrowane konto doszed?. Tyle tylko, ?e okres oczekiwania na maila po zarejestrowaniu si? wynosi nawet kilka dni!
I tu moje pytania:

1. Od czego (kogo) zale?y ten czas? Czy mo?na go jako? ustwai? w opcjach panelu admina (albo jako? inaczej - edytuj?c jaki? plik).

2. Po próbnym zarejestrowaniu nowego u?ytkownika (komunikat, ?e mail ju? zosta? wys?any) wszed?em w panelu admina w zak?adk? "Zarz?dzanie U?ytkownikami". Pomomo zarejestrowania nowego u?ytkownika w dalszym ci?gu wida? tam tylko 1 usera - czyli mnie (stron? prze?adowa?em - F5). Dlaczego?
Edytowane przez encelados dnia 15.02.2007 14:47:40

as
To jest historia o op?akanym w skutkach spotkaniu trzeciego stopnia z yoyowatym serwerem. Na yoyowatym serwerze raz jest jak na yoyo.pl (czyli kiepsko), a raz jak na lycos'ie (jeszcze bardziej kiepsko)...
as

Pieka
encelados napisa?/a:
Ja mam stron? PHP-Fusion w serwisie Yoyo. Tam nie blokuj? funkcji "sendmail". Robi?em prób? i mail z linkiem aktywuj?cym nowo zarejestrowane konto doszed?. Tyle tylko, ?e okres oczekiwania na maila po zarejestrowaniu si? wynosi nawet kilka dni!
I tu moje pytania:

1. Od czego (kogo) zale?y ten czas? Czy mo?na go jako? ustwai? w opcjach panelu admina (albi jako? inaczej - edytuj?c jaki? plik).

2. Po próbnym zarejestrowaniu nowego u?ytkownika (komunikat, ?e mail ju? zosta? wys?any) wszed?em w panelu admina w zak?adk? "Zarz?dzanie U?ytkownikami". Pomomo zarejestrowania nowego u?ytkownika w dalszym ci?gu wida? tam tylko 1 usera - czyli mnie (stron? prze?adowa?em - F5). Dlaczego?

1. Temat przyklejony dotyczacy czasu aktywacji: Wa?no?? kodu aktywacyjnego
2. Standardowo widac TYLKO uzytkownikow potwierdzonych.

W laboratorium masz wtyczke:
INF-Nieaktywni U?ytkownicy - 12.47 kb
Infusion dla administratorów - pokazuje u?ytkowników, którzy zaraejestrowali si?, ale nigdy nie zalogowali si? na swoje konto.
Licencja: | Autor: | Wersja:
Data dodania: 10.08.05 | Pobrano: 994

Czas wysylki na YoYo jest calkiem przyzwoity, tylko Twoja skrzynka odbiorcza ma opoznienia.
Tu mamy to samo, a dysponujemy wlasnym sendmailem, ktory wysyla natychmiast.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
encelados
Very THX Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl