Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...
JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...
jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Eksperymentowa?em z funkcjami CMSa i wypróbowa?em przypominenie has?a...maila nie wys?a?o i has?a nie mam...tylko ja mia?em admina i nie wiem co teraz robi? - pomózcie
rozwi?zanie jest prostsze ni? my?lisz, a nawet jest kilka sposobów na rozwi?zanie.
na razie podam Ci jeden:
1.Musisz miec jakie? drugie konto, o dowaolnych uprawnieniach, wa?ne, zeby? zna? has?o do niego.
2.Wchodzisz sobie przez phpadmina do swojej bazy danych, klikasz sobie na tabele fusion_users - zawiera ona dane u?ytkowników w bazie.
3.a. kopiujesz soobie zakodowane hase?ko do konta, do którego znasz hase?ko i modyfikujesz rekord zawieraj?cuy twoje konto do którego straci?e? has?o -->po prostu zaznaczasz w danym wierszu fiszk?, naciskasz ten taki o?óweczek obok(w?asnie edytuj) i wklejasz sobie te hase?ko w zakodowanej postaci w odpowiednie miejsce.
3.b. ??twiejszy sposób- je?eli masz jakies drugie konto o jaki? kolwiek uprawnieniach, nawet usera zwyk?ego, to zaznaczasz sobie fiszk? w tym wierszu w tabeli users, edytujesz ten rekord i w kolumnie
user_mod
wpisujesz sobie warto?c 4, co daje temu kontu uprawnienia superadmina.