ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Szerokie.....
badyl
Witam.
mam pewien problem po w??czeniu mojej strony wszystkie panele po lewej stronie robi? si? szerokie prawie na ca?y ekran a te panele po ?rodku i po prawej robi? si? bardzo w?skie i tak dzieje si? po wej?ciu w ka?dy odno?nik oprócz panelu admina.dopiero gdy klikne od?wie? to robi si? dobrze i nie wiem co z tym zrobi?.
Prosze o pomoc. SadSad

Z góry THX Pozdrawiam
Adam
P.S. Adres mojej strony to: http://www.badyl.pl nie wiem czy to tylko u mnie sie tak dzieje czy u ka?dego.

www.badyl.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 17:19:48
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
pami?tam ?e by? ten problem kiedy? tutaj na supportcie, ale nie wiem jak zosta? rozwi?zany. Nie ka?demu si? rozje?d?a?o.
A teraz jak ja wchodz? do Ciebie na stronk? jest wporz?dku nie rozje?d?a si?.
Próbowa?e? inn? przegl?dark???
mo?e to u Ciebie co?...
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Shaolin
U mnie te? jest ok, korzystam z Firefoxa.

SebaZ - je?li mówisz, o tym samym, co ja, to Riklaunim proponowa? rozwi?za? problem za pomoc? buforowania - tylko ?e tutaj nie widz? takiej potrzeby, bo tak jak piszesz to raczej co? z przegl?dark? Freno Smile.
working

badyl
Najprawdopodobniej tak bo jak w??czy?em w IE to nic takiego si? nie dzia?o.
Ale ogólnie u?ywam przegl?darki Mozilla Firefox i to w?a?nie w niej dziej? mi si? takie rzeczy ale to dopiero od jakiego? czasu bo na poczatku takiego czego? nie by?o. Sad

www.badyl.pl
SebaZ
u mnie tez nie by?o. Mo?e spróbuj zainstalowac najnowsza wersj? firefox'a??
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

badyl
Posiadam najnowsz? czyli 1.01

www.badyl.pl
badyl
Próbowa?em nawet przeinstalowa? przegl?darke ale te? nie pomaga ju? nie wiem co zrobi? a staje si? to coraz bardziej denerwuj?ce.Frown

www.badyl.pl
badyl
hahahahahah dosz?em od czego si? to dzieje widzia? kto? moz? ten panel co jest z linkami co tk lec? linki z do?u do góry to w?a?nie od niego si? to dzia?o teraz go usun??em i wszystko jest git. GrinGrin. ale czy móg?by mi kto? powiedzie? jak zrobi? taki panel z tymi linkami tyle tylko, ?e chodzi mi o to zeby by?y tam buttony a nie zwyk?e napisy. Zgóry THX za pomoc

Pozdrofka
b@dYl

www.badyl.pl
SebaZ
zamiast napisów wstawiasz buttony. W czym problem??

badyl
znalaz?em inny ten panel specjalny do buttonów i od niego tak?e si? rozje?d?a tyle tylko ?e samo si? po jaki? 3 sekundach naprawia.

www.badyl.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl