ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

JazOOn
06.10.2025 21:00:15
czy shout dziala?

hoopak
02.10.2025 10:33:17
Bleeeeee Cool

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
INF-Event Calendar 0.3.7 a
kobrapl
Zainstalowa?em INF-Event Calendar 0.3.7, bardzo fajny ale...
ja da?em dodatkowo calendar events panel, zebywidzie? najblizsze 5 wydarze to wyskakuje mi :
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Niby kalendarz nie istnieje a jest , chyba ?e to nie wspólpracuje z Event Calendar 0.3.7 . Jezeli tak jest to jak to poprawic zeby wspólpracowa?o.
Edytowane przez Pieka dnia 03.01.2007 20:44:19
zielony jak szczypiorek na wiosne Smile

http://www.cooltshirt.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 27.10.2025 06:07:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrroger
a mo?e nie odpowiednia wersja wtyczki do nie odpowiedniej wersji fusiona ?

http://spartabks.boo.pl
Pieka
kobrapl napisa?/a:
Zainstalowa?em INF-Event Calendar 0.3.7, bardzo fajny ale...
ja da?em dodatkowo calendar events panel, zebywidzie? najblizsze 5 wydarze to wyskakuje mi :
"Table 'xiii_strona.fusion_kalender' doesn't exist"
Niby kalendarz nie istnieje a jest , chyba ?e to nie wspólpracuje z Event Calendar 0.3.7 . Jezeli tak jest to jak to poprawic zeby wspólpracowa?o.

Jesli byl w paczce, to chyba wspolpracuje, prawda?
Instalacja na YoYo?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kobrapl
To by?y 2 osobne wtyczki pobrane z laboratorium.
(INF-Event Calendar 0.3.7, druga to calendar events panel)Poprzednio mia?em kalendarz klikany (wersja 2) i z nim ta wtyczka dzia?a?a (by?a jako calendar_panel) .Przed instalacja nowej wtyczki stare odinstalowa?em i wykasowa?em z servera.
Server na Webd.pl

Pieka
To jak ma dzialac, skoro odinstalowales jej tresc?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kobrapl
Poprzednio by? kalendarz (calendar_panel wer 2) i w nim si? ustawia?o wydarzenia oraz do tego calendar events panel który pokazywa? najblizsze 5 wydarze?.
Teraz jest Event Calendar 0.3.7 i w nim s? ustawiane wydarzenia i calendar events panel która wymaga przeróbki (tak mi sie wydaje) ?eby dzia?a?a z Event Calendar 0.3.7.
Reasumuj?c co przerobi? z calendar events panel ?eby komunikowa? si? z nowy kalendarzem (tylko ten kalendarz bedzie na stronie.)

galax
Witam. Nie chcia?bym za?mieca? forum nowym w?tkiem, dlatego pisze tutaj. Mam taki ma?y problem, a mianowicie chcia?bym zmieni? kolor pod?wietlania daty (je?li w danym dniu zosta?o wprowadzone wydarzenie). Wiem ?e Event Calendar wprowadza domy?lny kolor czcionki, ale czy nie by?oby mo?na tego koloru w jakikolwiek sposób zmieni? (tylko w kalendarzu). Próbowa?em zmieni? kolor w PA kalendarza, ale bez efektu. Prosz? o pomoc.
Edytowane przez galax dnia 22.03.2008 15:07:45

Pieka
galax napisa?/a:
Witam. Nie chcia?bym za?mieca? forum nowym w?tkiem, dlatego pisze tutaj. Mam taki ma?y problem, a mianowicie chcia?bym zmieni? kolor pod?wietlania daty (je?li w danym dniu zosta?o wprowadzone wydarzenie). Wiem ?e Event Calendar wprowadza domy?lny kolor czcionki, ale czy nie by?oby mo?na tego koloru w jakikolwiek sposób zmieni? (tylko w kalendarzu). Próbowa?em zmieni? kolor w PA kalendarza, ale bez efektu. Prosz? o pomoc.

Wysil sie i poszukaj, bo raz, ze ten temat nie dotyczy Twojego problemu, a dwa w tematach przyklejonych sa odpowiedzi strikte na zadane pytanie.
Nie napisales nawet, o ktory kalendarz chodzi... Sprawdz temat o nazwie aw_ecal_panel - zmieni? kolor.
Edytowane przez Pieka dnia 22.03.2008 16:41:31
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl