ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zmiana adresu
badyl
gdy wchodze w panel admina, dodatkowe strony i tam stworze jak?? strone to adres do niej jest zawsze ustalany przez ten system który to tworzy i najlepiej zrobi? do niego jaki? odno?nik a ja chcia?bym zrobi? co? takiego, ?e adres tej dodatkowej strony ?eby by? ustalany przezemnie czyli np. http://www.badyl.... czy jest kto? w stanie mi pomóc bo nie wiem jak sobie z tym poradzi?. Z góry THX za pomoc

Pozdrofka
b@dYl

www.badyl.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 17:18:50
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
nie da si? tak zrobi?.

Mo?esz sobie stworzy? taki plik jak np. news.php ( z odwo?aniami do plików j?zykowych, plików renderuj?cych boczne panele, top i stopk?) i nazwa? go jak chcesz i do niego dac linka.
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

badyl
dzi?ki ju? zrobi?em i wszystko dzia?a

www.badyl.pl
badyl
kurde znów problem zrobi?em wszystko jak kaza?e? SebaZ te odow?ania tylko teraz na tej stronie ma by? g?ównie tekst i nie wiem gdzie wpisa? ten tekst powinien by? znowu jaki? kawa?ek kodu i tam w jaki? nawiasikach czy gdzie? pisa? ten tekst i zeby by?a tak ??dna tabelka jak w ka?dm dziale.

www.badyl.pl
SebaZ
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

badyl
dzi?ki zaraz b?de to testowa? i poiwem czy poskutkowa?o
Wink

www.badyl.pl
badyl
tak wszystko dzia?a dzi?ki

www.badyl.pl
badyl
i teraz jaki? ma?y b??dzik napisa?em w html'u wszystko co ma si? znajdowa? tam i zrobi?em to w tabelce tyle ze grubo?? tabeli zrobi?em na zero wi?c jest ale jej nie ma heh no i wrzucam na serwer i wywala mi taki b??d jak w cghodze w ten link
Parse error: parse error, unexpected T_LNUMBER, expecting ',' or ';' in /usr/local/volumes/vol1/users/klienci/v328/files/www/sokol.php on line 20
w 20 linijce znajduje si?
<table border="0">
a gdy to usune to przyczepia si? do linijki troche dalej w której znajduje si?:
<td width="369">
prosze pomó?cie kombinuje z tym we wszysrtkie strony i nic nie wychodzi.SadSadSad

www.badyl.pl
badyl
ju? naprawi?em przypomnia?o mi si?, ze trzeba zamieni? " na ' zrobi?em tak i dzia?a tyle ?e nie ma polskich liter nie wiem czemu robi?em to wszystko w programie Namo web Editor i wklei?em kod potem wi?c pwszystko powinno by? dobrze ale nie ma polskich liter tylko jest znak zapytania co z tym zrobi? b?d? wypisane nazwiska wi?c naleza?o by napisa? to poprawnie.

www.badyl.pl
SebaZ
musisz przekonwertowa? do kodowania ISO-8859-2. Polecam program NSp - taka ma?a modyfikacja notatnika z kolorowaniem sk?adni i liniami.

badyl
to musze gdzie? wpisa? bo co? mi si? to kojarzy z html-a i kojarzy mi si?, ze to co? jesze by?o po bokach jakie? znaczniki.

www.badyl.pl
badyl
o w?asnie ju? mam chyba powinno by? takie co?
("FUSION_CHARSET", "iso-8859-2");
tylko nie wiem gdzie to wklei?. wkleja?em to w kilka miejsc i wywala?o zawsze b??d wi?c zmieni?em " na' ale tak?e nie pomog?o nie wywala?o b??du ale nie pomog?o.
Edytowane przez badyl dnia 17.03.2005 22:13:01

www.badyl.pl
BlackDog
chodzi o to, ze musiz sobie ten pliczek przekodowa? w jakim? programie n akodowanie w???nie iso-88592 , bo domy?lnie jak co? piszesz z palca w notatniku, to b?dziesz mia? takie kodowanie jakie ma klawka twoja i niestety plik musi zosta? przekodowany przez specjalny program - du?o edytorów www automatycznie przekodowywuje w locie to co si? w nich pisze i by? moze twój edytor te? tak robi, tylko ze pewnie nie na ten standard który trzeba(zobacz w ustawieniach programu, bo moze gdzie? to si? da ustawi? - chodzi mi o standard kodowania), a jak nie to poszukaj sobie na googlu "polska strona ogonkowa" i tam powinienes co? znale?? na twoje k?opoty Smile )

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl