ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Pro?ba o wycene strony
lookas
Stworzy?em stron? swojego aeroklubu I dowiedzia?em si? ?e za prac? na rzecz klubu mog? odliczy? od kosztów poniesionych na latanie, ale nie wiem jakie s? ceny rynkowe tworzenia stron i prosz? mnie o?wieci? ile taka strona mo?e by? warta.

Temat by? wczesniej w nie tym co trzeba dziale...przepraszam za pomy?k?.

Temat byl we wlasciwym dziale i tam tez wraca/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 10.01.2007 22:56:17

www.szybowce.swidnik.glt.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 14:57:35
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
m_i_n
Strona bardzo ?adnie wykonane, schludna, przejzysta. Wg. mnie 400-600 zl spokojnie a moze i wiecej.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
adonis
zwyk?a strona,prosta ale ?adnie wykonana,przy dzisiejszych cenach rynkowych za strone tak? mo?na zebra? oko?o 200z?,a za 500 czy 600 z? znajda sie tacy co zrobia strone o wiele ?adniejsz?,takie jest moje zdanie.pozdrawiam

http://progwebsat.info
piteq
adonis cz?owieku nie roz?mieszaj.W tym przypadku wygl?d i to czy strona si? komu? podoba ma znaczenie drugorz?dne.O wiele wa?niejszy jest stopie? skomplikowania,ilo?? podstron,stabilno?? i temu podobne rzeczy.Za 200 zeta max co mo?esz mie? prosta mini-witrynka z 3-4 podstronami.
lookas my?le ?e cena któr? zaproponowa? kolega m_i_n jest rozs?dna.

Krzysztofer
100-250 z?

www.Game-World.xx.pl
adonis
adonis cz?owieku nie roz?mieszaj

widac ze ma?o sie orientujesz,byle dzieciaki robia takie strony za ok 200z?,skonczy?y sie czasy kiedy ceny by?y wysokieWinkstopie? skomplikowania tej strony jest chyba niski,mo?e uwazasz inaczej,osobiscie znam osoby co takie strony robia za tak? sume.pozdrawiam
Edytowane przez adonis dnia 11.01.2007 11:50:17

http://progwebsat.info
JazOOn
my?le ze 300-400 z? to rozs?dny wybór

piteq
widac ze ma?o sie orientujesz,byle dzieciaki robia takie strony za ok 200z?

I co?My?lisz ?e do takiego dzieciaka ustawi si? zaraz kolejka ch?tnych firm czy instytucji by im zrobi? stronke przy pomocy pirackiej wersji Dreamweaver czy innego edytora wyswig?
osobiscie znam osoby co takie strony robia za tak? sume

Ba.Ja znam osoby które takie strony robi? nawet za darmo...Ale nie o to tutaj chodzi.To nie jest licytacja kto zrobi taniej,lecz pytanie o rynkow? warto?? takiego projektu.Radze troche pogoglowa? - www.google.pl/sea... by si? zorientowa? w realiach.

Edit:Co? mi url nie dzia?a Sad
Edytowane przez Pieka dnia 11.01.2007 16:01:03

SebaZ
nie jest ?le - spokojnie 400z? za to by? dosta? jakby to by?o zlecenie

100-250 z?
200z?
tyle to by? zap?aci? za theme (no moze nie za ten, bo on wi?cej jak 150z? nie jest wart, ale kod w?asny, nie sprawdza?em zgodno?ci ze standardami)
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl