ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,365
Najnowszy użytkownik: kgproject

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

MajsterBieda
06.08.2022 22:52:43
Cool

jacho
01.08.2022 19:04:03
Mnie też, długo nie było, oj długo.

sonar
20.06.2022 01:54:30
Boże, jak mnie tu długo nie było Smile

khaman
19.06.2022 20:53:38
Pieka ty uważaj, jeszcze się tu zadomowisz Smile

Pieka
19.06.2022 15:01:24
Wink

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
PHP Fusion nie widzi skórek
Murciel
Witam, używam PHP Fusion w wersji 7.02.07. Otóż w panelu admina nie widzę w ogóle żadnych nowych skórek. Wgrywałem kilka losowych w celu sprawdzenia, czy to tylko ta jedna nie działa czy ogólnie, ale bez rezultatu. Mało tego, po usunięciu przez Total Commandera folderu ze starą skórką, w panelu admina ciągle ją widzę i ciągle mogę jej używać, mimo, iż na serwerze jej po prostu nie ma. W czym tkwi problem? Wszystko inne wydaje się działać jak należy.
Wcześniej nie miałem żadnej styczności z php ani innymi językami, także przepraszam jeśli zapomniałem o czymś wspomnieć.
 
Dzonson
Sprawdź czy nie masz stylu w 2 folderach, ogólnie styl powinien być w jednym katalogu lub nie jest przystosowany pod wersję PHP-Fusion.
Znany wcześniej jako Dzony88.
 
www.dzonso.web.ct8.pl
Murciel
Wszystko mam w jednym folderze, style są na pewno pod dobrą wersje, nawet ściągnięte z oficjalnej strony. Mało tego, po usunięciu starego stylu przez total commandera jest on wciąż do wyboru (i działający) na stronie.
 
Dzonson
Zobacz co będzie się działo po usunięciu Cookies
Znany wcześniej jako Dzony88.
 
www.dzonso.web.ct8.pl
Murciel
Niestety nic to nie zmieniło. Totalnie brakuje mi już pomysłów co może być przyczyną.
 
Dzonson
Jaką zawartość katalogów i plików masz zrób ss i wstaw
Znany wcześniej jako Dzony88.
 
www.dzonso.web.ct8.pl
Murciel
Ogólnie folder ze skórkami wygląda tak:
images69.fotosik.pl/1234/98d8332979d0b3b4.png
Skórka, którą chcę używać:
images69.fotosik.pl/1234/c57df7aa7e22f33c.png
I tak jak mówiłem - mimo, iż na 1 screenie nie ma stylu Modern10, to na stronie wciąż jest on dostępny.
images70.fotosik.pl/1232/19e1bf0642bcf929.png
 
Dzonson
U mnie jest tak. Zwróć uwagę na ścieżkę plików jak u mnie
Dzonson dodał/a następującą grafiki:
2_5.jpg 1_14.jpg

Znany wcześniej jako Dzony88.
 
www.dzonso.web.ct8.pl
Murciel
Problem tkwi chyba w czymś zupełnie innym, bo na próbę usunąłem z serwera wszystkie skórki oprócz obecnie używanej, a strona dalej daje mi możliwość użycia starych.

Połączony z 07 październik 2015 10:53:
Nikt nie ma żadnych pomysłów co może być nie tak?
Edytowane przez Murciel dnia 07.10.2015 10:53:37
 
Dzonson
Skasuj bazę i zrób wszystko od nowa.
Znany wcześniej jako Dzony88.
 
www.dzonso.web.ct8.pl
adi
Witam, a co ma baza do plików na serwerze? ja sądzę że to wina TC, użyj innego klienta a już na pewno sprawdź przez stronę administracji serwera czy tam są te pliki i jakie.
 
Murciel
@up dziękuje bardzo, pomogło. Temat do zamknięcia.
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl