ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Usuniety config.php
arctix
Witam!
Nie bede sie rozpisywal, bo potem malo kto bedzie chcial czytac moje wywody. Do rzeczy, problem jest prosty: przypadkiem wywalilem config.php a za bardzo nie mam jak zrobic instalki, zeby zobaczyc jak wyglada kod i prosze o ktoregos z forumowiczow o wklejenie go tutaj. Ani tutaj, ani na google tego niestety nie znalazlem, a poza mna komus moze sie to jeszcze przydac. Z gory dzieki i przepraszam za robienie zbednego syfu ;]

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 23:57:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrroger
Przecież plik config.php mamy w paczce z php-fusion dostępnym w Laboratorium modułów,.
Chyba że Ty korzystał z jakże sławnego w śród początkujących YoYo.pl.
Ale dam Ci ten plik.

edit://prefix napisałem phpfusion_ ale nie jestem pewien, czy jest dobry, gdyż używam EP, w razie czego proszę poprawić.
Piotrroger dodał/a następującą plik:
config.rar [231Bajtów / 261 Pobrane]

Edytowane przez Piotrroger dnia 02.03.2007 22:43:13

http://spartabks.boo.pl
arctix
Owszem jest, ale blank_config.php. Mi natomiast chodzi o juz uzupelniony (dane do czyjejs bazy mysql mnie nie interesuja, chodzi o sam plik). Z yoyo.pl nie korzystam, bo mam akurat prywatny serwer, na ktorym dlugo, zbyt dlugo sie wszystko laduje. Przy takiej cenie nie mam czego oczekiwac. Takze wciaz czekam ;]

EDIT: Bez bicia przyznaje, ze sie pospieszylem. Nie zauwazylem dodanego pliku. Dzieki wielkie i prosze modow o pozostawienie tematu, bo to chyba jedyne miejsce gdzie jest paczka z configiem. I jeszcze jedno. Jak uzupelnic pole z prefixem, jesli przy instalacji nie ustawialem zadnego?
Edytowane przez arctix dnia 02.03.2007 22:48:50

Pieka
arctix napisał/a:
..prosze modow o pozostawienie tematu, bo to chyba jedyne miejsce gdzie jest paczka z configiem. I jeszcze jedno. Jak uzupelnic pole z prefixem, jesli przy instalacji nie ustawialem zadnego?

Takich tematow jest cala masa, tylko zamiast szukac, Ty wolisz zalozyc nowy temat.
Przyklad: http://www.php-fu...post_33997
Jesli nie podawales swojego, to masz standardowy, czyli fusion_ .
Edytowane przez Pieka dnia 02.03.2007 23:19:46
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl