ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Photo Dir Gallery - Błąd!
malwin23
Witam serdecznie wszystkich:) Właśnie testuje swojego fusiona na apachu (dokładnie mam zainstalowanego Wampa).
Zainstalowałem Photo Dir Gallery. Wyskakuje mi taki błąd podczas wgrywania zipa:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dziwne jest to, że jak daje w ustawieniach w PA
Katalog galerii
bez katalogu bazowego i ze slashem na końcu

/images/photogallery/

Dopuszczalne rodzaje plików
z kropką na początku; rozdzielaj przecinkami

.jpg, .gif, .bmp

i wejdę po zapisaniu jeszcze raz w ustawienia to mi ich nie zapamiętuje pola są czyste.
Defakto wyświetla mi na górze napis:"Wszystkie dane o plikach i katalogach znajdują się w bazie".

Proszę się nie kierować ścieżką "/zobacz/" zmieniłem ją w maincore zamiast infusions. I wszystkie inne wtyczki mi działają.

Zdaje mi się, że coś ze sleszami jest nie tak "/tmp\phpD0.tmp". Hmm miał ktoś z Was podobny przypadek i mógłby pomóc/doradzić??:)
Pozdrawiam
Edytowane przez malwin23 dnia 03.03.2007 16:09:02
wydaje mi się, że jestem głupi no ale jak patrzę na niektóre posty na forum to od razu mija mi ten kompleksSmile

http://domowe-sex-zdjecia.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 23:05:36
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
maq
malwin23 napisał/a:

Zobacz czy nie masz spacji w nazwach plików w tym zipie. Pogrubiłem to, co powinieneś zauważyć. Jeśli nie pójdzie, to znaczy że coś więcej jest nie tak.
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen

malwin23
zmieniłem nazwę z bikini_new_clean.zip na bikini.zip

../tmp\phpD0.tmp

raz slasz jest w jedną raz w drugą stronę. nie wiem gdzie to zmienić.

"No such file or directory in..." To jest ważniejsze jak jakieś tam komunikatyGrin

wydaje mi się, że jestem głupi no ale jak patrzę na niektóre posty na forum to od razu mija mi ten kompleksSmile

Gander
Przez kilka lat używałem WAMPa i nigdy nie miałem takich problemów na standardowych ustawieniach. Grzebałeś coś w php.ini?

gander.solutions
malwin23
Cześć Gander:D a co ma php.ini do tych komunikatów? wszystko gra chodzi o to, że skrypt nie widzi katalogu lub jest błędna ścieżka:)

Wszystkie błędy są spowodowane błędem w tej linijce:

Pieka
/tmp\phpD0.tmp

To nie jest problem skryptu, tylko Twoich ustawien.
Skrypt nie korzysta z tmp, tylko Apache i jak widzisz zle odczytuje katalog tmp.
W ogole masz cos pomieszane z katalogami.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
malwin23
Masz rację Pieka coś jest z moim apachem nie tak. Przed chwilą testowałem inny plik do uploadu i zmiany wielkości zdjęcia opartym na AJAXIE i taką ścieżkę wywoływał do przenoszenia zdjęcia /tmp\Sad

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl