Zobacz temat
galeria na rtu.pl
|
|
markowski |
Dodany dnia 15.03.2007 16:35:18
|
Przedszkolak Postów: 4 Data rejestracji: 11.02.2007 10:20 |
Podobny post znajduje się poniżej. Czytałem go i wypróbowałem. Na rtu.pl, gdy tworzy się nową galerię nie powstaje żaden nowy katalog wewnątrz "photoalbum". Zdjęcie przesyłane jest do katalogu submissions, a gdy administrator akceptuje je i dodaje do galerii, pokazuje się komunikat: Warning: copy() has been disabled for security reasons in /home/ostrowite/domains/ostrowite.rtu.pl/public_html/administration/submissions.php on line 343 Warning: chmod() [function.chmod]: Unable to access ../images/photoalbum/smutny.gif in /home/ostrowite/domains/ostrowite.rtu.pl/public_html/administration/submissions.php on line 344 Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/ostrowite/domains/ostrowite.rtu.pl/public_html/administration/submissions.php on line 344 Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/ostrowite/domains/ostrowite.rtu.pl/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 22 Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/ostrowite/domains/ostrowite.rtu.pl/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 23 Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: Invalid image dimensions in /home/ostrowite/domains/ostrowite.rtu.pl/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 45 Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/ostrowite/domains/ostrowite.rtu.pl/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 46 Zdjęcie zostało opublikowane W katalogu "photoalbum" pojawia się nowy jpg o wielkości 0 b. Chody ustawione są według instrukcji. Dodawane pliki mają nazwy bez ogonków i spacji. Jakis pomysł? Sposób z boo.pl nie działa A szkoda mi szukać nowego serwera, bo ten działa całkiem sprawnie. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 22:53:06
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
szer |
Dodany dnia 15.03.2007 18:41:00
|
Zaawansowany Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06 |
Funckja została zablokowana ze względów bezpieczeństwa... Pisze to bardzo wyraźnie. |
|
|
markowski |
Dodany dnia 15.03.2007 20:59:48
|
Przedszkolak Postów: 4 Data rejestracji: 11.02.2007 10:20 |
No jo... To widzę, ale rzecz w tym czy da się to jakoś obejść. Bo serwer naprawdę całkiem ładnie myka i szkoda mi go zostawić :/ |
|
|
skysis |
Dodany dnia 15.03.2007 21:20:11
|
Początkujący Postów: 163 Data rejestracji: 09.09.2006 10:42 |
tak dodawac recznie obrazki ;PP np mass upload poprostu serwer nie akceptuje wysyłania plików przez stron... |
|
Przejdź do forum: |