ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Zdjęcia do galerii przez użytkowników
marcin133
Witam

Poszukuję mod`a o działaniu podobnym jak v6.00-Photos-Member_Upload_Photo-v1.00 tzn. aby dodać możliwość dodawania zdjęć do galerii bezpośrednio przez użytkowników.

Dodam iż problem nurtuje mnie już dłuższy czas próbowałem znaleźć odpowiedź lecz bez skutku. Używam PHP-Fusion w wersji 6.01.x a powyższy mod jest do wersji 6.00.x i nie działa prawidłowo z wersją 6.01.x.

Ewentualnie proszę o rady alternatywne. Dodam iż dodawanie zdjęć do Galerii przez Panel Administracyjny nie wchodzi w grę.

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 21:55:28
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
PF 6.01.x firmowo jest wyposażony w takową funkcję - mamy taką opcję jak Dodaj zdjęcie (submit.php?stype=p). Potem twoim jedynym zadaniem jest zatwierdzenie zdjęcia.

http://jantom.info
marcin133
No to chyba każdy wie Smile Pisałem wcześniej iż dodawanie zdjęć ma odbywać się BEZ AKCEPTACJI ADMINISTRATORA! Bezpośrednio do galerii.

Potrzebuję na stronie obie funkcję.

1. Dodawanie zdjęć przez użytkowników z akceptacją administratora (i z tym oczywiście problemów nie ma)

2. Dodawanie zdjęć przez użytkowników (administratorów) bez akceptacji administratora.

Dodam że dodawanie zdjęć PA nie wchodzi w grę.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja tylko powiem co jest do dyspozycji ewentualnie-galeria użytkownika mod opisywałem gdzie użytkownik ma prawa jak administrator do swojej galerii z poziomu panelu użytkownika-rosyjskie rozwiązanie.
Jeśli nic z tych rzeczy nie wchodzi w rachubę to musisz sam sobie to zmodyfikować wedle uznania bo gotowca brak.

wlodekp.europa.pl
marcin133
Gdybym wiedział jak nie pytałbym na forum.
Więc czy wie ktoś jak i co zmodyfikować? Ewentualnie czy możliwa jest przeróbka dodatku v6.00-Photos-Member_Upload_Photo-v1.00 tak by prawidłowo działało to z wersją 6.01.x? Pytając czy możliwe pytam równocześnie o porady jak to zrobić.

Co zmienić w oryginalnym linku "dodaj zdjęcie" by wchodziło do galerii bez akceptacji administratora?
Edytowane przez marcin133 dnia 23.04.2007 15:00:27

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl