ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Galeria nie uploaduje pliku.
arlid
Cześć. mam problemik z galerią - nie uploaduje mi żadnego pliku: jpeg, jpg, png, gif żadnego a wcześniej mogłem normalnie uplowadować (w galerii mam nawet png. Wiecie jak to rozwiązać??
Edytowane przez jantom dnia 05.01.2008 20:51:53

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 21:06:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zezol
Może rozszeżenie zdfjęcia to: .JPG, a nie .jpg? Spróbuj zmienić.

arlid
Zmieniłem, udało mi się wgrać jeden plik .png - dugiego już ni emogłem a jak wgrałem pierwszy to się i tak pokazało "Brak zdjęcia" i tyle tego a może jakbym wgrał nowy plik photogalery.php to dało by to coś??

Pieka
arlid napisał/a:
Zmieniłem, udało mi się wgrać jeden plik .png - dugiego już ni emogłem a jak wgrałem pierwszy to się i tak pokazało "Brak zdjęcia" i tyle tego a może jakbym wgrał nowy plik photogalery.php to dało by to coś??

Masz wersje v6.01.10? Jesli tak, to sciagnij ponownie aktualizacje i podmien plik maincore.php .
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
arlid
Pieka czy mam pobrać "PHP-Fusion v6.01.10 - UPDATE!"??

EDIT: Moja wersja to 6.01.6, więc ta aktualizacja chyba na niewiele się zda a chciałbym mieć 6.01.10 (jeżeli jest w całości po polsku) tylko nie wiem jak to zaaktualizować, żeby nie stracić tego co już mam na stronie.
Edytowane przez arlid dnia 26.04.2007 12:25:19

leszcz33
arlid napisał/a:

EDIT: Moja wersja to 6.01.6, więc ta aktualizacja chyba na niewiele się zda a chciałbym mieć 6.01.10 (jeżeli jest w całości po polsku) tylko nie wiem jak to zaaktualizować, żeby nie stracić tego co już mam na stronie.

pobierz sobie upgrady do versji 6.01.07 , 08 ,09 ,10

wgraj jedną po drugiej i po kłopocie heh

wiec tak pobierz upgrade nr 1 6.01.07 wgraj plik upgrade.php do katalogu administration na serwerze ( podmień plik który tam już jest Smile ) po tym wejdz do panelu admina i wejdz w aktualizacje .........i naciśnij upgrade ......... i tak po kolei......dojdziesz do wersji 6.01.10 heh

pozdro Leszczu
leszcz

arlid
Pobrałem w kolejnośći:
PHP-Fusion v6.01.7 - CRITICAL UPDATE!!
PHP-Fusion v6.01.8 - CRITICAL UPDATE!!
PHP-Fusion v6.01.9 - UPDATE RELEASE!
PHP-Fusion v6.01.10 - UPDATE!
Rozumie, że mam to w takiej kolejności zainstalować tak?

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Żeby wszysko było jasne-poszczególne modyfikacje które wymieniasz mają tylko zmienione pliki i wystarczy je po kolei z każdej nadpisać-natomiast baza jest taka sama i użycie i odpalenie pliku 6.01.10 nada taki numer wersji-PA update w tych wersjach zmienia jedynie numer w bazie nic więcej.

wlodekp.europa.pl
Pieka
arlid napisał/a:

1. Masz pobrac i zaktualizowac, bo po to sa te aktualizacje - nikt tego z nudow nie robi dla Was.
2. Poprawi bezpieczenstwo i ewentualne bledy - to maja na celu aktualizacje.
3. PHP-Fusion zawsze jest po polsku.

Koledzy juz wczesniej napisali wazna rzecz, a mianowicie, ze masz wykonac kolejne update, a nie skakac z v6.01.6 na v6.01.10.
Te aktualizacje nie zmieniaja struktury bazy, tylko plikow (o czym pisal wyzej Wlodek), wiec nie masz sie czego obawiac.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
arlid
Zmieniłem tak jak trzeba po kolei i nadal to samo:/

Pieka
arlid napisał/a:
Zmieniłem tak jak trzeba po kolei i nadal to samo:/

Zakladajac, ze masz wlasciwie ustawione chmody, pozostaje tylko jedno... Ograniczenia wynikajace z ustawien hostingu.
Zapytaj administracje, moze cos zmieniali.

Poza tym, nie podajesz strony, ani hostingu, na ktorym ja masz, wiec ja koncze, bo przynajmniej na te chwile nie posiadam daru jasnowidzenia.
Edytowane przez Pieka dnia 28.04.2007 14:44:34
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
arlid
Dzięki za pomoc wpisałem w maincore.php chmod'a 777 i zaczęło działaćPfft

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl