ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Błąd podczas dodawania zdjęć do galerii
Krystian
Problem wygląda następująco - do dej pory każdy użytkownik jak chciał wrzucić zdjęcie to robił to poprzez "menu użytkownika" i było super. Dziś okazało się to niemożliwe, być może na yoyo wprowadzono jakieś zmiany, w każdym razie wyskakuje napis
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

z tego co tu znalazłem rozumiem, że to wina serwera i ok, trudno. Ale jak chcę sam jako Super Administrator wrzucić zdjęcie, to z kolei nie pojawia się ani miniatura ani własciwe zdjęcie, po kliknieciu na opis (tylko on się pojawia) wyskakuje komunikat
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
i tego już nie kapuję bo rozmiarowo zdjęcie jest małe...
I trzecia sprawa - mam najnowszego Fusiona i jak czytam opisy problemów z galerią to wnioskuję z nich, że teraz dla każdego albumu tworzony jest osobny katalog, w którym są zdjęcia, ja natomiast po przekonwertowaniu starych albumów mam wszystko w jednym katalogu - może tu tkwi błąd? Ale co mam zrobić w takim razie wszystkie zdjęcia (ponad 300 sztuk) wrzucać od nowa? To spowoduje jednocześnie iż znikną mi wszystkie komentarze... Ratunku...
Edytowane przez Pieka dnia 11.05.2009 12:41:55

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 20:03:51
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Rozmawialismy na GG, polecilem kontakt z administracja serwera.
Daj znac, co napisali.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Wooya
Sa serwery ktore potrzebuja katalogu tmp w katalogu glownym strony. Sprobuj stworzyc katalog tmp i nadac mu chmod 777.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

kartun11
Mam podobny problem na yoyo, nie moge juz dodac zdjecia do galeri a mam 50MB wolnego miejsca, nie wyswietla sie miniaturka, a zdjecie na serwerze ma 0 bajtow, nie wyskakuja zadne bledy, poprostu nie ma zdjec, chmody sa dobre, moze jest to problem z kompresja zdjeca , ale ja sie na tym nie znam, prosze o pomoc

Pieka
kartun11 napisał/a:
Mam podobny problem na yoyo, nie moge juz dodac zdjecia do galeri a mam 50MB wolnego miejsca, nie wyswietla sie miniaturka, a zdjecie na serwerze ma 0 bajtow, nie wyskakuja zadne bledy, poprostu nie ma zdjec, chmody sa dobre, moze jest to problem z kompresja zdjeca , ale ja sie na tym nie znam, prosze o pomoc

Najwidoczniej obaj jestescie na serwerze, ktory jest bardziej restrykcyjny od pozostalych.
Polecam kontakt z administracja.

@Wooya - zalozyciel tematu ma katalog tmp i 777, od razu kazalem sprawdzic.
Edytowane przez Pieka dnia 15.05.2007 22:22:57
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Krystian
Po delikatnej sugestii w stronę administratora serwera wszystko wróciło do normy czyli najprawdopodobniej tam tkwiła przyczyna. Na chwilę obecną wszystko śmiga i działa bez zarzutu i oby tak dalej. Dziękuje wszystkim za pomoc.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl