ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wykupię domenę i dam hosting (.info), za reklamę
kraski1
Cześć !!

Ponieważ moja strona jest marnie rozreklamowana co oznacza że mało osób ogląda ją. Dam domenę + hosting z parametrami

500mb pojemności 10gb transfer, Cpanel 10/11 + Fantastico, php + Mysql, szybki za reklamę.

Uwaga : Reklama musi być bardzo efektowna, chciałbym aby dużo osób zarejestrowało się

Może to być mailing, tylko że wymagam aby weszło około 300osób dziennie, domena jest na rok (.info) a moja reklama ma się utrzymywać przez ten sam termin. Oczywiście jest możliwość przedłużenia domeny (dogadać się musisz ze mną) Jeżeli twoja propozycja nie będzie taką jaką wymagam niestety domeny nie dostaniesz. Wymagam wstawienia mojego buttonami i bannera w widocznych miejscach.

kontakt :

gg: 2352620

email:

Pzdr.

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 00:08:06
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
A ja powiem tak strona patrząc na news pierwszy 3 czerwca młoda 400 z okładem wejść mało i dużo pomagałem przy stronie o podobnej tematyce ale istniała 2 lata i np skrypt online pokazywał kilkadziesiąt pozycji.
Niby nie masz forum-ale wpisz sobie /forum popatrz brak obrazków-sygnalizuję tylko bo tak będzie ze wszystkim w innym katalogu niż główny.
Zastanawiam się tylko czy to extreme-bo pachnie a wpisu nie widzę.
Możesz potraktować ten post jako reklamowy, może da Ci parę kliknięć.
300-chcesz mam tyle mniej więcej bez forum i z nieciekawą tematyką-lokalną po dwóch latach-nie dbam o to, a jakoś przybywa.

wlodekp.europa.pl
Pieka
Nie lubie przeszkadzac w interesach, ale masz strasznie duze wymagania za domene warta 9 zlotych z hakiem Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
metaxy
to jest extreme więc proszę umieścić info o tym i link do strony... powinieneś zaglądać do tego tematu więc i zobaczyć to info... w razie braku poprawy pofatyguje się osobiście...

http://blog.metaxy.eu/
Konto ukryte
hehehe matko jakie wymagania,
powiem tak dajesz serva na rok ??
ja mam 3 wlasne o pojemnosci 1 giga, 10 giga transweru i domene .info
na rok za FREE 1 rok, a potem 32 zl co roku
pakiet 1000gp na ovh.pl
a propo teraz takie servery kosztuja grosze Grin
i za taka reklame to bys sie nie wyplacil z takimi wymaganiami

Grzes
kraski1 napisał/a:
(...) Oczywiście jest możliwość przedłużenia domeny (dogadać się musisz ze mną) Jeżeli twoja propozycja nie będzie taką jaką wymagam niestety domeny nie dostaniesz. (...)

To się nazywa robienie ludzi w bambuko. Prosty scenariusz.... ktos zgadza się na te warunki, po roku przy odrobinie szczęścia portal się rozrośnie. Administrator będzie chciał się uwolnić od tych reklam i odkupić domene... i co? Zaśpiewazs mu 500zł :]

Konto ukryte
dokladnie tak to bedzie wygladac dobrze ze jeszcze sa ludzie ktorzy o tym wiedza Grzes Grin

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Stronę -która niby miałabyć reklamowana WCIEŁO - chyba tak samo jak-umże śmiercią naturalną(pomocna dłoń?) ten temat.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl