Zobacz temat
Infusion panels nie działa
|
|
kosa1964 |
Dodany dnia 14.07.2007 04:07:36
|
Przedszkolak Postów: 22 Data rejestracji: 30.06.2007 19:53 |
Czy dobrze myślę, iż jest to plik odpowiedzialny za działanie działu "Wtyczki" w PA? I co mam zrobić jeśli w swojej bazie phpMyAdmin oraz przy sprawdzeniu przez "Zarządzanie linkami PA" mam przy "Infusion Panels" napisane: reseverd Jak to zmienić/naprawić, bo męcze się z tym od dluższego czasu. Nie mogę zainstalować ani musicbox, newnawigation panel 3.1 oraz losowego logo, gdyż po wgraniu plików na serwer nie pojawiają mi się one w zakładce "Wtyczki". Pamiętam iż na początku miałem cztery grupy w PA: zarządzanie treścia, użytkownikami, stroną i wtyczki a teraz zniknęło to zarządzanie wtyczkami. Proszę o zmianę nazwy tematu - Milka Edytowane przez kosa1964 dnia 14.07.2007 14:34:55 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 17:32:16
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
wlodekp |
Dodany dnia 14.07.2007 08:52:06
|
Weteran Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Kolego dalej nie potrafisz nazwać tematu zobaczymy czy go nie zablokują? Wyrażnie Ci napisałem, że za instalację usuwanie infusionów-wtyczek jest odpowiedzialny plik infusions.php znajdujący się w katalogu administracjon. W zarządzniu linkami PA-wtyczce Therror jest np opcja przywróć ustawienia domyślne-startowe tylko należy pamiętać o doinstalowywanych póżniej i ręcznie je dopisać, i przyznać prawa ................. A co TY masz zrobić to Twoja sprawa? Nie widzę magicznego słowa zachęty PROSZĘ w udzielaniu pomocy te niki serii kosa chyba mają to do siebie. |
|
Przejdź do forum: |