Zobacz temat
Mod "Strony prywatne".
|
|
kafar |
Dodany dnia 08.08.2007 00:02:37
|
Przedszkolak Postów: 30 Data rejestracji: 08.04.2007 12:20 |
Na wstępie napiszę, że jest to raczej trudne do wykonania... A więc o co chodzi: 1. Każdy zarejestrowany użytkownik ma możliwość stworzenia swojej własnej strony wraz z podstronami w obrębie danego serwisu. a) W menu profilu jest link w stylu "Twoja strona". Po kliknięciu przechodzimy do "Panelu Administracyjnego" swojej strony. b) Główna strona prywatna jest tabelą z kategoriami np. Opowiadania, wiersze... W każdej kategorii generują się automatycznie linki do danych artykułów w danej kategorii , po dodaniu ich przez Admina (twórce prywatnej strony). c) Link do strony wygląda następująco np. www.nick.erudyci.org - w skrócie automatycznie przy tworzeniu prywatnej strony, tworzy się subdomena z nicku danego usera. d) Użytkownik ma możliwość tworzenia dowolnej ilości podstron, edycji ich oraz wstawiania grafik itp. (podstrony powinny być na zasadzie stron informacyjnych). 2. Panel dla Admina całego serwisu służący do zarządzania stronami użytkowników (usuwania, blokowania, edycji). 3. Panel na główną stronę serwisu ukazujący prywatne strony na których zaszły ostatnie zmiany, oraz najczęściej odwiedzane prywatne strony. 4. Jakiegoś rodzaju spis wszystkich prywatnych stron dostępny dla ogółu, przy czym znajdowały by się na nim strony tylko te, na których coś umieszczono. Teraz jak by to wyglądało - prywatne strony otwierały by się wewnątrz głównego serwisu, a nie jako osobna strona. To chyba na tyle, trudno mi sprecyzować dokładnie, więc jeśli jest coś niezrozumiałe to proszę pytać. Także proszę mi nie uświadamiać, że jest to coś w stylu bloga, a blog pod Fusiona już jest... Ponieważ jednak ten system blogowy, który już istnieje jest niewystarczalny (przetestowane). Edytowane przez kafar dnia 08.08.2007 00:04:54 Nie traktuj życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziesz z niego żywy.
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 00:22:47
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
wlodekp |
Dodany dnia 08.08.2007 00:37:15
|
Weteran Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Proponuje zainteresować się infusionem member_pages ostatnia dostępna wersja; 3.06_beta Szukaj fusion mods, beta fusion mods |
|
|
kafar |
Dodany dnia 08.08.2007 02:06:33
|
Przedszkolak Postów: 30 Data rejestracji: 08.04.2007 12:20 |
Wielkie dzięki, chyba tego potrzebowałem. Jeszcze nie zaznajomiłem się z możliwościami tego ifn. ale myślę, że będzie dla mnie odpowiedni. Właśnie biorę się za tłumaczenie na Polski - chyba, że już takie tłumaczenie istnieje i niepotrzebnie się męczę? - i jak tylko skończę to wrzucę na forum przetłumaczoną paczkę. Pozdro. Nie traktuj życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziesz z niego żywy.
|
|
|
zezol |
Dodany dnia 08.08.2007 02:15:09
|
Bywalec Postów: 593 Pomógł: 34 Data rejestracji: 09.12.2006 22:16 |
Może spróbuj tego: Personal Page by Johnny modded by dex PL Nie wiem czy to sprosta Twoim oczekiwaniom ale warto spróbować |
|
|
wlodekp |
Dodany dnia 08.08.2007 07:44:40
|
Weteran Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
@kafar i prośba wrzuć swój obrazek w podpisie na Nasz serwer bo strasznie utrudnia wejście w ten temat. Profil i nowa opcja na dole sig. @zezol to co ja zaproponowałem to dokładnie to o co chodziło to kobyła ma prawie 1M i daje wszysko użytkownikowi oczym pisał Kolega. |
|
Przejdź do forum: |